fiyatlar gerçekten aşırı pahalılar bakmadan önce 10 20 diye düşünüp 500 1000 2000 olanları da gördüğüm olduBu kalemi 600 lira yapan hayat bize ne yapmaz oha. Ben lisedeyken en babası 8 liraydı. Tipini beğenmediğimden grip 1347, grip 2011 falan kullanırdım şimdi baktım 1347 bundan ucuzmuş.
bu klavyeyi 9. sınıfta 100 liraya aldım ve bir kaç ay sonra çalındıTombul olması dışında bana hediye edilen ilk kalem olduğu için özel biraz bunun harici bu fiyatta veya daha altında uzun süreli kullanımda çizimde yazı yazarken uç kırmayacak şekilde en iyi kalem hangisidir
ya aslında uni kuru toga almıştım çalındı oda meslek lisesi farkı diyorum geçen sene de sınıfa bi kız önce kalem sonra kalemliği çaldı hala unutmadım şimdi kalemliğin içinde sadece bir kurşun kalem var silgi dahi yok bakalım bende 11. sınıfım seneye zaten tüm dönem stajda olacağımı tahmin ediyorum hem yanımda kalsın uzun ömürlü olsun istiyorum hem rahat olsun istiyorumbu klavyeyi 9. sınıfta 100 liraya aldım ve bir kaç ay sonra çalındışuan 11. sınıfım fiyatlar gerçekten uçmuş
pensan my-iq kullanırdımBu kalemi 600 lira yapan hayat bize ne yapmaz oha. Ben lisedeyken en babası 8 liraydı. Tipini beğenmediğimden grip 1347, grip 2011 falan kullanırdım şimdi baktım 1347 bundan ucuzmuş.
şu fiyata gerek görüntü gerek rahatlık vs açısından düzgün kalem bulamadım faber castell grip plus alacağım amazondan daha güvendiğim için ve yeni hesap açtım ilk alışverişte 100₺ indirim vardı 500₺ ye gelecekScrikks graph x veya matrix ucu ince olmasıyla cizimde işini görebilir paran varsa rotring versiyonları daha iyi olabilir ama bu kalemler biraz ağır haberin olsun.tombow mono graph veya zebra drafx olabilir. Ama çok uzun yazı yazacağım okulda hocanın notlarını aralıksız yazacağım diyorsan faber castell polymatic serisi işine daha uygun olabilir.
O da var bende hala. Grip 2011 pensan my iq duruyor ama 1347nin yeri ayrı bendepensan my-iq kullanırdım