Faceit kimlik ve yüz tanımlama istiyor.

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Cs 2 de 1 saat önce seçkin aldım ve arkadaş tavsiyesiyle Faceit+Faceit Ac kurdum.Ancak maç aratamıyorum Tc kimlik fotoğrafı ve yüz doğrulaması istiyor.Arkadaşımda bunları istememiş 2 aşamalı doğrulamayı açtım bir şey değişmedi.Seçkin hesabımı görmediğinden şüphelendim ama anlayamadım.Faceitin beni seçkin hesap mı yoksa default hesap mı olarak gördüğünü nasıl anlayabilirim? Ayrıca güvenilir mi bu Tc Kimlik Kartı ve Yüz doğrulaması?

Cs 2 de 1 saat önce seçkin aldım ve arkadaş tavsiyesiyle Faceit+Faceit Ac kurdum.Ancak maç aratamıyorum Tc kimlik fotoğrafı ve yüz doğrulaması istiyor.Arkadaşımda bunları istememiş 2 aşamalı doğrulamayı açtım bir şey değişmedi.Seçkin hesabımı görmediğinden şüphelendim ama anlayamadım.Faceitin beni seçkin hesap mı yoksa default hesap mı olarak gördüğünü nasıl anlayabilirim? Ayrıca güvenilir mi bu Tc Kimlik Kartı ve Yüz doğrulaması?
muhtemelen smürf karşıtı için böyle bir şey yapılmış güvenilir mi orasını bilemem de zaten bilgilerimiz 10-13 yaşında çocukların elinde çok kafaya takmayın :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Yeni hesapların bazılarında istiyor. Benim arkadaşlar yaptı herhangi bir proglem ile karşılaşmadılar güvenilir diye düşünüyorum.

güvenilirliğini bilemem ama sızdırılsada çok bir şey olmaz panelciler sayesinde ayrıca bende hesap değiştirdiğimde istemişti galiba genel bir durum bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,717
Üyeler
174,227
Son üye
mda_
Geri