Öneri Faceit Premium Alınır mı?

2-3 hafta önce başladım 4 level olmama 8 puan falan kaldı. İyi oynuyorum genelde mvp ya da 2. oluyorum. Kaybetmemin sebebi neredeyse hep takımdan dolayı oluyor. Bir de kulaklığım kayıp daha bulamadım belki Adana'da kalmıştır bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle4. maçı takım harbi mal olduğundan 13 2 kaybettik o yüzden düşük
oyunları bırak sigortalı bir işe girip çalış.

Valla takım maldı 13 2 kaybettik
1afk var ve elemanlar 4 ve 5 vurmuş
oluyor hocam ya..Rekabetçi giriyorum bakıyorum 3v5 atıyoruz bizdeki 2 lavuk çıkmış...Yoldaş atayım diyorum hem kısa sürüyor bakıyorum takım arkadaşı çıkıyor..Arkadaş yokken çok sarmıyor.Dün ilk defa premier denedim.Güzele benziyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
oyunları bırak sigortalı bir işe girip çalış.
1759160745757.webp

arkadaşlar ben de seçkin yok , seçkin alırsam faceit'e istediğim zaman geçebiliyor muyum ?
Cs acemiyim , 12-13 yıldır fps oynamıyorum. Yeni başladım , cs go da oynamadım.
Şimdilik hızlı mod oynuyorum hile olduğundan. Seçkin olmadan da faceit oluyor mu ? Tc olmadan girebilir miyim
TC olmadan oluyor ama seçkin olmadan oluyor mu emin değilim

• Beğen
oluyor hocam ya..Rekabetçi giriyorum bakıyorum 3v5 atıyoruz bizdeki 2 lavuk çıkmış...Yoldaş atayım diyorum hem kısa sürüyor bakıyorum takım arkadaşı çıkıyor..Arkadaş yokken çok sarmıyor.Dün ilk defa premier denedim.Güzele benziyor.
Ben de full seçkin oynuyom canlı ders aralarında da ölüm maçı. Önerim sakın lobi arama hele tr lobileri uzak dur. Ya da bir süre tr lobilerinde oynayıp oralarda iyi oynayan elemanları bulacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar ben de seçkin yok , seçkin alırsam faceit'e istediğim zaman geçebiliyor muyum ?
Cs acemiyim , 12-13 yıldır fps oynamıyorum. Yeni başladım , cs go da oynamadım.
Şimdilik hızlı mod oynuyorum hile olduğundan. Seçkin olmadan da faceit oluyor mu ? Tc olmadan girebilir miyim
tc istemiyor
seçkin olmadan oynanıyor mu bilmiyorum
faceit varken seçkin oynayabiliyorsun ama faceit maçlarında tecrübe puanı veya rank kazanmıyor oyunun kendi içindeki. Faceit'in kendi rank sistemi var

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
seçkinsiz faceit olmuyor diye biliyorum bende yokken girememiştim almanız gerekiyor

• Beğen
ben faceit 10 levelim henüz daha almadım ama hesap doğrulamasını yaparsan yanda tik oluyor bu smurf gelmesini biraz azaltıyor onun harici 2300 2500 elodan sonra daha almak daha iyi

• Beğen
Premiumdan çok en azından 2-3 kişi bulup girmeniz daha iyi.. Çok kötü adamlar atıyor takıma şansın varsa seviye atlıyorsun :D

• Beğen
Premiumdan çok en azından 2-3 kişi bulup girmeniz daha iyi.. Çok kötü adamlar atıyor takıma şansın varsa seviye atlıyorsun :D
Valla doğru bugün 32 vurup kaybettim takımdaki eleman 23 elde 6 vurmuş. MVP de 21 kill ile karşı eleman seçildi saçmalık

Geri