Hayatsız gibi her gün oynaman lazım yoksa çok zor. Geçimini faceit oynayarak sağlamıyorsan hiç uğraşmaya değmez.Arkadaşlar faceit premium alıp görevleri yapmayı düşünüyorum. Daha önce bu görevleri tamamlayabilen var mı? Biliyorum çok zor bir iş ama belki yapan vardır. Alıntıyı görüntüle
Başka forumda yapan vardı, günde 10 11 saat oynayıp yapmıştı ama çok zor olduğunu söylüyordu, bende 1 kere yapmaya kalkıştım %50 de bıraktım sinir olup, şimdi yapmaya kalksan hem çok iyi oynaman lazım hem 11 12 saat oynaman lazım, asgari ücretli ise girsen daha iyi olurArkadaşlar faceit premium alıp görevleri yapmayı düşünüyorum. Daha önce bu görevleri tamamlayabilen var mı? Biliyorum çok zor bir iş ama belki yapan vardır. Alıntıyı görüntüle
hocam bu nasıl işliyor ya 1 ayda 65 galibiyet mi almak lazım 140 dolar az değilArkadaşlar faceit premium alıp görevleri yapmayı düşünüyorum. Daha önce bu görevleri tamamlayabilen var mı? Biliyorum çok zor bir iş ama belki yapan vardır. Alıntıyı görüntüle
geçimimi faceitden sağlamıyorum ancak fpl gibi bi hayalim var. ama gerçekten zorHayatsız gibi her gün oynaman lazım yoksa çok zor. Geçimini faceit oynayarak sağlamıyorsan hiç uğraşmaya değmez.
230 galibiyethocam bu nasıl işliyor ya 1 ayda 65 galibiyet mi almak lazım 140 dolar az değil![]()
Hayır orda gördüğün tüm görevleri yapman lazımhocam bu nasıl işliyor ya 1 ayda 65 galibiyet mi almak lazım 140 dolar az değil![]()
amacım para kazanmak değil aslındaBaşka forumda yapan vardı, günde 10 11 saat oynayıp yapmıştı ama çok zor olduğunu söylüyordu, bende 1 kere yapmaya kalkıştım %50 de bıraktım sinir olup, şimdi yapmaya kalksan hem çok iyi oynaman lazım hem 11 12 saat oynaman lazım, asgari ücretli ise girsen daha iyi olur
O zaman oradaki görevlerin yarısını yap 1 2 skin çekersin puanlarla, fpl için top 10 ya da top 20 gerekiyor diye hatırlıyorum onun içinde çok oynayıp çok demo tactic vs. izlemen lazımamacım para kazanmak değil aslında
yazdıktan sonra incelerken farkettim insan işi değil buHayır orda gördüğün tüm görevleri yapman lazım
30 gün süresi varyazdıktan sonra incelerken farkettim insan işi değil bubelli bi sürede bitirme zorunluluğu var mı?
şu an 8 seviyeyim az oynayarak. Full Focus bu hedefe odaklanırsam ne olacağını merak ediyorum ve sık sık turnuva izlerim taktik ve utility için.O zaman oradaki görevlerin yarısını yap 1 2 skin çekersin puanlarla, fpl için top 10 ya da top 20 gerekiyor diye hatırlıyorum onun içinde çok oynayıp çok demo tactic vs. izlemen lazım
hocam etkinliğin bitmesine 5 gün var diyor şimdi alsak ne olucak 5 günde gidecek mi bu :/30 gün süresi var