FACEİT Premium Görevleri

index2i

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
Arkadaşlar faceit premium alıp görevleri yapmayı düşünüyorum. Daha önce bu görevleri tamamlayabilen var mı? Biliyorum çok zor bir iş ama belki yapan vardır.
1745585957099.png

Arkadaşlar faceit premium alıp görevleri yapmayı düşünüyorum. Daha önce bu görevleri tamamlayabilen var mı? Biliyorum çok zor bir iş ama belki yapan vardır. Alıntıyı görüntüle
Başka forumda yapan vardı, günde 10 11 saat oynayıp yapmıştı ama çok zor olduğunu söylüyordu, bende 1 kere yapmaya kalkıştım %50 de bıraktım sinir olup, şimdi yapmaya kalksan hem çok iyi oynaman lazım hem 11 12 saat oynaman lazım, asgari ücretli ise girsen daha iyi olur

Hayatsız gibi her gün oynaman lazım yoksa çok zor. Geçimini faceit oynayarak sağlamıyorsan hiç uğraşmaya değmez.
geçimimi faceitden sağlamıyorum ancak fpl gibi bi hayalim var. ama gerçekten zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu nasıl işliyor ya 1 ayda 65 galibiyet mi almak lazım 140 dolar az değil :D
230 galibiyet

Başka forumda yapan vardı, günde 10 11 saat oynayıp yapmıştı ama çok zor olduğunu söylüyordu, bende 1 kere yapmaya kalkıştım %50 de bıraktım sinir olup, şimdi yapmaya kalksan hem çok iyi oynaman lazım hem 11 12 saat oynaman lazım, asgari ücretli ise girsen daha iyi olur
amacım para kazanmak değil aslında

amacım para kazanmak değil aslında
O zaman oradaki görevlerin yarısını yap 1 2 skin çekersin puanlarla, fpl için top 10 ya da top 20 gerekiyor diye hatırlıyorum onun içinde çok oynayıp çok demo tactic vs. izlemen lazım

O zaman oradaki görevlerin yarısını yap 1 2 skin çekersin puanlarla, fpl için top 10 ya da top 20 gerekiyor diye hatırlıyorum onun içinde çok oynayıp çok demo tactic vs. izlemen lazım
şu an 8 seviyeyim az oynayarak. Full Focus bu hedefe odaklanırsam ne olacağını merak ediyorum ve sık sık turnuva izlerim taktik ve utility için.

Aslında şu aradaki 55 maç oyna görevinde alınan galibiyetler boşa gidiyorsa;; o maçları hızlı bir şekilde kaybedip level düştükten sonra daha yüksek win rate ile devam edip tamamlanma ihtimali var

hocam etkinliğin bitmesine 5 gün var diyor şimdi alsak ne olucak 5 günde gidecek mi bu :/
5 gün sonra alın. Premiumunuz durur ama bu görevler 5 gün sonra bu görevler yeni bi skinle yenilenecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,635
Üyeler
174,407
Son üye
hamsikral
Geri