Neler Yeni

Faceit Yüksek Ping Sorunu

1BKC2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
474
Arkadaşlar Cs2 seçkinde 50 ping alıyorum fakat Faceit girdiğimde 70-200 arası ping alıyorum bunun sebebi nedir?

İnternet sağlayıcım Türk telekom.

Seckinde kendi ayarlarımda max eşleştirme pingini belirleyebiliyorsun ama faceitte belirleyemiyorsun.Faceitte sadece ülke seçebiliyorsun ondan kaynaklı

Seckinde kendi ayarlarımda max eşleştirme pingini belirleyebiliyorsun ama faceitte belirleyemiyorsun.Faceitte sadece ülke seçebiliyorsun ondan kaynaklı
Peki düşürme gibi bir seçeneğim var mı?

Dediğim gibi mac aramadan önce bazı ülke sunucularını banla,deneyerek bulabilirsin.Girdiğin bir sunucu diğerlerine göre yüksek ping veriyorsa bir sonrakinde onu seçmezsin

Bana da öyle geliyor fakat dediğim gibi seçkinde sıkıntı olmuyor Faceit'de problem var
Bağlandığı serverla ilgili senin telekomun hangi serverından alıyor bilgi giriş çıkısını telekom hangi serverdan iletiyor

Dediğim gibi mac aramadan önce bazı ülke sunucularını banla,deneyerek bulabilirsin.Girdiğin bir sunucu diğerlerine göre yüksek ping veriyorsa bir sonrakinde onu seçmezsin
Haklısın fakat her zaman o sunucu gelmiyor maalesef

O gelmiyorda telekom sunucusu üzerinden gitmesinde sorun var telekomun hangi sunucuyla nasıl haberleştiği problem zaten

Valla ulus serverı üzerinden gidiyor benimki problem var arasıra server bağlantısında sorun oluşturuyor

Valla ulus serverı üzerinden gidiyor benimki problem var arasıra server bağlantısında sorun oluşturuyor
Haklısın ben bir yarın tıklatayım Türk telekomu o kadar para veriyorum bari kaliteli hizmet alalım.

Valonun cmd tracert 162.249.79.1 yap bak ping durumuna ona göre atarsın.ip (düzelttim)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,088,672
Üyeler
173,044
Son üye
zeddaiki
Geri