Neler Yeni

Faceit Yüksek Ping Sorunu

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Selim
Haklısın ben bir yarın tıklatayım Türk telekomu o kadar para veriyorum bari kaliteli hizmet alalım.
Premium ile oyna diğer türlü çok kısıtlama var para da kazandırmıyor normal kullanıcıya zaten düzenli oynuyorsan premium ile iyi para kazanırsın ben eskiden 500 dolar rahat kazanıyordum turnuva girmeden sadece görevlerle

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
Premium ile oyna diğer türlü çok kısıtlama var para da kazandırmıyor normal kullanıcıya zaten düzenli oynuyorsan premium ile iyi para kazanırsın ben eskiden 500 dolar rahat kazanıyordum turnuva girmeden sadece görevlerle
premium ile oynuyorum zaten fakat son zamanlarda oluyor ping sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valonun cmd tracert 169.249.79.1 yap bak ping durumuna ona göre atarsın
Anlamadım anlatabilir misin?

Oguz...

80+ Bronze
yanlış yazmışım ip yi örnek.
mwwf09k.png

birde
kankam rica etsem pingplotter adlı uygulamayı yükleyip söylediğim ip üzerinde test gerçekleştirirmisin aynı sorunu bende yaşamıştım ve valorant destek ekibi bana bunları önermişlerdi ve yaptıgımda sorunun modemden olmadıgını düşünmeme rağmen sorun modemden çıkmıştı gerekli ip leri bırakıyorum test sonuçlarını ss olarak paylaşırsan sevinirim fakat paylaşırken ip adresini konumunun üstünü kapatmayı unutma bize sadece sağdaki değerler ve alttaki grafik lazım ve testte üstteki interval kısmını 1 saniye yap
  • 185.40.65.1
  • 162.249.79.1
    valorant destekten aldıgım ip ler birisi valorant chat ip si diğeri oyunun ip si yani oyunla alakalı şeyler
https://forum.donanimarsivi.com/konu/valorant-ping-sorunu.1020051/#post-9201823

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
1731534432714.png

Oguz...

80+ Bronze
Sorun yok bendede bağlantıda sorun vardı araştırarak öğrenendim az çok

Yetecek kadar

Telekom ne kadar ilgilenir onu bilmiyorum ama arıza açıyorsun örnek bende netspeed 3 gün arıza var düzeldi diyor düzelmiyor bir süre sonra kendiliğinden düzeldi mesela

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
Sorun yok bendede bağlantıda sorun vardı araştırarak öğrenendim az çok

Yetecek kadar

Telekom ne kadar ilgilenir onu bilmiyorum ama arıza açıyorsun örnek bende netspeed 3 gün arıza var düzeldi diyor düzelmiyor bir süre sonra kendiliğinden düzeldi mesela
Ben yeni firmaya geçmeyi planlıyorum hocam uydu üzerinden veriyorlar interneti tahüt de olmadığı için denemek istiyorum

Oguz...

80+ Bronze
Ben yeni firmaya geçmeyi planlıyorum hocam uydu üzerinden veriyorlar interneti tahüt de olmadığı için denemek istiyorum
Uydu üzerinden mi bu pingleri veriyor bende internet yok ozaman

Altyapı var mı ona göre araştır

Top Bottom