Senin yaşlarında benim de öyleydi , 2 yıl sonra falan doldular.Attığım yerlerde sakal çıkmıyor sarımsak sürsem çıkar mı bütünlük olmayınca kötü duruyor yaş 19
Karısmak haddime değil ama diğer kısımları oraya indirmeyi düsündünüz mü jiletle?Attığım yerlerde sakal çıkmıyor sarımsak sürsem çıkar mı bütünlük olmayınca kötü duruyor yaş 19
Jilet kullanmıyorum makine ile traş oluyorum da çok şekilsiz çıkıyor sakallarımKarısmak haddime değil ama diğer kısımları oraya indirmeyi düsündünüz mü jiletle?
Anlamadığım şekilde babam jilete geç başlamamı öneriyorlar askere kadar vurma diyorlar da askerlikten de muafım nereye kadar makineyle devam edicem bilmiyorumZamanla dolar oralar da sakal çıkış yönleriniz çok düzensiz. Bence jiletle düzenli ve aynı yönlerde tıraş olmaya alıştırın cildi. İlerde jilet gerekeceği zaman çıkış yönleri problem yaratır.
Babamda askerlik zamanı cıkmıs mesela o zamana kadar sadece top sakal gibiymisAnlamadığım şekilde babam jilete geç başlamamı öneriyorlar askere kadar vurma diyorlar da askerlikten de muafım nereye kadar makineyle devam edicem bilmiyorum![]()
hiç olmasa babyface olsam daha iyi görünüyor ben de uzatmıcam artık sürekli makine ile kesicemBen de senin yaşındayım. Sakalım yok mesela. Zamanla çıkar elbet.
bilimsel olarak etkisini bilmem bende ama etkisi var diyeblirim insan sakalı sertleşiyor gercektenBabamda askerlik zamanı cıkmıs mesela o zamana kadar sadece top sakal gibiymis
Bilimsel olarak jilet sakalın gür cıkmasına yardımcımıdır bilmiyorum, soralım.
@DOGANALPASLAN @bqrr0595