Neler Yeni

FAİZSİZ TAKSİT İLE TOPLAMA PC

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,382
İsim
Hacı
Olmaz knka olmaz Türkiye bilgisayar sektöründe yapılan anlaşmalar çok farklı ilerliyor markaların distribütör firmaları direk olarak destek veriyor markalar da keza öyle belli stok verilmelerinin nedeni de bu daha böyle açığa çıkmamış markalar çok var da insanlar korkuyor gün yüzüne çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sene sonu 40 TL yi görür gibi düşünüyorum

Sus daha fazla konuşma linç yersin he 😂 yavaş gel
Kanıtlar yat aşşa derim (!)🤣🤣

ConquerorXIV

80+ Gold

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,382
İsim
Hacı

enginer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Engin
Sistemin güzel, fiyatları zaten kendin karşılaştırmışsındır. Soğutucu iyi gözüküyor ondan emin olmak lazım. 7500f için yeterli olabilir ama am5 serisine bir kaç nesil işlemci çıkacak öyle düşününce iyi olduğundan emin olmak lazım.

Asus markası kasayı beğenmedim. Zaten Asus genel olarak emsallerinden çok daha pahalı ama bence oem bir marka (anakartta iyi ama yine aşırı pahalı). Daha uyguna daha havadar bir kasa mutlaka vardır.

Güle güle kullan.

Not: Asus pc adlırdık zamanın birinde bize soran birine. Para sorunu yok, servis desteği olsun ki rahat etsin diye. Adamlar kasanın PSU bölümünü standart dışı yapmışlar hiç bir PSU uymuyor. Ekran kartı yükseltmesi yapmak için PSU dışarda konumlandı.

Mouse aldık tonla para verip resmen mouse tepki süresini hissediyorsunuz artık laptop çantasında dursn bir mouse oldu laptop parasının yarı fiyatına üstelik. Anakart aldık iyidir diye ama ses kartı bile yetersiz geldi tekrar para verip ses kartı almak durumunda kaldık. Vb. O yüzden Asus görünce buz gibi soğuyorum. O ekstra paralara daha üst ekran kartı al geç mesela.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Gencolar faizsiz taksit ile PC toplamam lazım Trendyol kartım var 6 ay faizsiz yapıyor böyle bişey topladım sizce nasıl
Sadece kasa da faiz var cüzi bişey o da

Anakart ram olmamış o ram e gerek yok fazla para veriyorsun çok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Qnb Finansbank Trendyol kartı var o Kart ile Trendyol dan faizsiz 6 taksit istediğini alabilirsin biz eve ankastre set çamaşır makinesi bulaşık Makinesi aldık öyle faizsiz

Birde Hepsiburada da var 9/12 taksit o da yapikredi bankası ile anlaşmalı

Anakart ram olmamış o ram e gerek yok fazla para veriyorsun çok
Anakart önemli ileride upgrade açık olacak kıytırık anakart sevmiyorum a620 hayatta kullanmam

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Qnb Finansbank Trendyol kartı var o Kart ile Trendyol dan faizsiz 6 taksit istediğini alabilirsin biz eve ankastre set çamaşır makinesi bulaşık Makinesi aldık öyle faizsiz

Birde Hepsiburada da var 9/12 taksit o da yapikredi bankası ile anlaşmalı

Anakart önemli ileride upgrade açık olacak kıytırık anakart sevmiyorum a620 hayatta kullanmam
Onu demedim az ekle b650 tomahawk veya gaming plus al dedim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sistemin güzel, fiyatları zaten kendin karşılaştırmışsındır. Soğutucu iyi gözüküyor ondan emin olmak lazım. 7500f için yeterli olabilir ama am5 serisine bir kaç nesil işlemci çıkacak öyle düşününce iyi olduğundan emin olmak lazım.

Asus markası kasayı beğenmedim. Zaten Asus genel olarak emsallerinden çok daha pahalı ama bence oem bir marka (anakartta iyi ama yine aşırı pahalı). Daha uyguna daha havadar bir kasa mutlaka vardır.

Güle güle kullan.

Not: Asus pc adlırdık zamanın birinde bize soran birine. Para sorunu yok, servis desteği olsun ki rahat etsin diye. Adamlar kasanın PSU bölümünü standart dışı yapmışlar hiç bir PSU uymuyor. Ekran kartı yükseltmesi yapmak için PSU dışarda konumlandı.

Mouse aldık tonla para verip resmen mouse tepki süresini hissediyorsunuz artık laptop çantasında dursn bir mouse oldu laptop parasının yarı fiyatına üstelik. Anakart aldık iyidir diye ama ses kartı bile yetersiz geldi tekrar para verip ses kartı almak durumunda kaldık. Vb. O yüzden Asus görünce buz gibi soğuyorum. O ekstra paralara daha üst ekran kartı al geç mesela.
Ben Asus ne aldıysam adamlar ürünün arkasında hep durdu anakart ise kaliteli istiyorum ileride upgradelere açık olsun hiç derdim olmasın ben kendime sistem alırsam anakarti hep yüksek model tutuyorum

Onu demedim az ekle b650 tomahawk veya gaming plus al dedim
Çıkmıyor ki indirim Gaming plus bundan daha kötü emin ol 😚

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Gencolar faizsiz taksit ile PC toplamam lazım Trendyol kartım var 6 ay faizsiz yapıyor böyle bişey topladım sizce nasıl
Sadece kasa da faiz var cüzi bişey o da

Abi bir sorum olucak trendyol kart ücretsiz mi çıkıyor birde toplam fiyatı mı 6 taksite bölüyor ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Abi bir sorum olucak trendyol kart ücretsiz mi çıkıyor birde toplam fiyatı mı 6 taksite bölüyor ?
Toplam ne aldıysan 6 taksit oluyor telefon hariç ama belli başlı ürünlerde taksit yok misal bitkisel ürünler spor için protein tozları vs bunlarda taksit yok kart ücretsiz ama qnb kartın olması gerekiyor bunun için

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
ram biraz fazla olmuş gibi ama satıcılar iyiyse mükemmel.

Top Bottom