Yanlış anladınız galiba oyunu Steam'den alıcağım oyun içi hesabıma bağlanabilir miyim diye sordum.PS4 hesabınızda ki oyunları bilgisayar da oynayamazsınız. Sadece PS4 Remote play ile stream edersiniz.
Yanlış anladınız galiba oyunu Steam'den alıcağım oyun içi hesabıma bağlanabilir miyim diye sordum.
Yaa örnek veriyorum. Mümkün değil işte. Ne yapayım yalan mı söyleyeyim?Bethesda ile Rockstar farklı şirketler yani mümkün olabilir lütfen bilginizin olmadığı konulara yazmayın.
Yalan söylemenize gerek yok. Söylemeyebilirsiniz o konuda bilgim yok yazabilirsin..
Ben bundan 2 sene önce gta online oynamıştım ps4 ten ve pc ye geçtiğim zaman aynı hesabı bağlayınca ps den kalan ilerlememden devam ettimPS4 hesabınızda ki oyunları bilgisayar da oynayamazsınız. Sadece PS4 Remote play ile stream edersiniz.
Sanırım eskiden öyleydi. Bana da aynı hesaba bağlayabilirsin demişlerdi ama..Ben bundan 2 sene önce gta online oynamıştım ps4 ten ve pc ye geçtiğim zaman aynı hesabı bağlayınca ps den kalan ilerlememden devam ettim