Neler Yeni

False-positive mi virüs mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Venom Snake
Zayıf ablamızdan bir oyun indirdim her zaman yaptığım gibi. Kururken Kaspersky bu uyarıları verdi. Güvenilir olduğunu yüksek ihtimal false-positive olduğunu biliyorum ama yine de sormak istedim.
Ekran görüntüsü 2025-01-09 210045.png
Ekran görüntüsü 2025-01-08 225657.png

Checkmate

80+ Silver
indirdiğin sitenin adresi .site ile mi bitiyordu? o ablanın sitesinin çakması çok var.

bir de şunu söyleyeyim kimse %100 güvenilir diyemez bende demiyorum (crack oyun sonuçta) fakat antivirüsler genelde .dll dosyalarına virüs diyor virüs olmasa bile.
Bende steam_api64.dll dosyasına uyarı vermişti daha önce. False pozitive olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Venom Snake
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indirdiğin sitenin adresi .site ile mi bitiyordu? o ablanın sitesinin çakması çok var.

bir de şunu söyleyeyim kimse %100 güvenilir diyemez bende demiyorum (crack oyun sonuçta) fakat antivirüsler genelde .dll dosyalarına virüs diyor virüs olmasa bile.
Bende steam_api64.dll dosyasına uyarı vermişti daha önce. False pozitive olabilir.
Yok eminim gerçek sitesi. Ben hatta drive a kaydetmiştim siteyi kesinlikle doğru site yani.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Alihan YILMAZ
En fazla hesabın çalınır. Başka ne olabilir ki?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Furkan Görür
virüs değil. Antivirüs firmaları yama dosyalarını tanımlamadıgı için false-posiv trojen gösterir

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Alihan YILMAZ
Fitgirl ablanız da hava ve sevgi ile yaşamıyor. Bitcoin olsun kazısın bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Venom Snake
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fitgirl ablanız da hava ve sevgi ile yaşamıyor. Bitcoin olsun kazısın bence.
Dost sen yardımcı olmaya değil boş laf yapmaya gelmişin be sanki. Konudan ayrılsan iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

virüs değil. Antivirüs firmaları yama dosyalarını tanımlamadıgı için false-posiv trojen gösterir
Biliyorum biliyorum hitman de kurdum mesela onda uyarı vermedi o yüzden bir soruyum dedim. Sağ ol.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Alihan YILMAZ
Anlamak istemiyorsun. Sorun bu. Kim neden sana bedava oyun edindirsin? O kişilerin bundan kazancı ne? Sevabına mı yapıyorlar sanıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Venom Snake
Anlamak istemiyorsun. Sorun bu. Kim neden sana bedava oyun edindirsin? O kişilerin bundan kazancı ne? Sevabına mı yapıyorlar sanıyorsun?
Sorum belli başlıktaki soruyu soruyorum sadece. Evet ya da hayır. 10 yaş argümanıyla gelme. Bilgin yoksa kendini süper zeka sanıp iğneleyici konuşmaya çalışma. Ayrıca 4-5 yıldır kullanıyorum ne bi hesabım çalındı ne de performans kaybı yaşadım. Bak bak bak "KiM SaNA bEleş oYuN VerSİn HePSi ViRüS MiNiNg KaNKa bEN çOK zEKİyİm NASıL sİZin AkLıNIzA GeLMeDi" miymiş. Hiç bunu düşünmedik tek sen düşündün. Daha önce de dediğim gibi
Konudan ayrılsan iyi olur.

Son düzenleme:

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Alihan YILMAZ
Güvenilir olduğundan eminsen niye soruyorsun. Konuyu kapat, kullanmaya devam et.

Top Bottom