Neler Yeni

Fan bağlantıları hakkında yardıma ihtiyacım var

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR
Kasam XPG Invader.
Anakartım MSI MAG B550 Tomahawk.

Şimdi kasada gelen 2 fan ledsiz. Onları o şekilde kullanıcam sıkıntı yok. Ek olarak fan almak istiyorum. Fakat kasamda kontrolcü yok. Anakartım ARGB destekli. Yeni fanları ARGB alıyım diyorum ama bağlantısını yapmak için kontrolcüye ihtiyacım olacak mı yoksa direk anakarta bağlayabilir miyim. Renklendirmeler MSI Mystic Light üzerinden yapılabiliyor. Fan dönüş hızları bu şekilde ayarlanabiliyor mu ?

Neredeyse hiç bilgim yok biraz araştırdım çok karışık bilgili arkadaşlar açıklayıcı şekilde anlatırsa sevinirim.

Son düzenleme:

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Anlaşılmıyor ne demek istediğin dostum.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
???????i

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefondan yazıyordum bitirmeden yanlışlıkla konuyu aç butonuna değdi elim. İlk mesajı tamamladım.

Son düzenleme:

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR
Yok mu buraları aydınlatacak kimse

cevahir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
serdar
valal bende luan toplama aşamasindayim reis ama bir çoğaltici ile ankarta bağlarsan anakart üzerinden hepsi ayni tepkimeyi verir diye düşünyorum

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR
valal bende luan toplama aşamasindayim reis ama bir çoğaltici ile ankarta bağlarsan anakart üzerinden hepsi ayni tepkimeyi verir diye düşünyorum
Peki yeni aldığım argb olanları çoğaltıcı kontrolçü ile birbirine ve anakarta bağladım. Işıksız olanları da o kontrolcüye bağlayabilir miyim acaba bir problem olur mu? Bağlayamazsam onları nasıl bağlıcam

Top Bottom