sistemde 360 mm sıvı sogutma 3 adet kasa fanı 1 adet egzoz kasa fanıvar ama böyle görğnğyor ve bence gürültülü çalışıyor bana yardım edebşilecek varmı ayar yapmak için hangi seviyelere almam gerektiği konusunda
boşta kral indirme yapıyorum şuan sadeceSYS FAN çok, CPU FAN normalin bi tık üzerinde. Tabii boştaysa CPU.
kral az fan görünüyor zaten benceeSYS FAN çok, CPU FAN normalin bi tık üzerinde. Tabii boştaysa CPU.
CPU FAN radyatör fanıysa boşta 800 ideal, yükte 1400'leri geçmesin ses yapmaya başlar. Pompa hızı ise modelden modele değişir bir şey diyemeyeceğim. Kasa fanları ise 800-900 civarı iyidir.sistemde 360 mm sıvı sogutma 3 adet kasa fanı 1 adet egzoz kasa fanıvar ama böyle görğnğyor ve bence gürültülü çalışıyor bana yardım edebşilecek varmı ayar yapmak için hangi seviyelere almam gerektiği konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
boşta kral indirme yapıyorum şuan sadece
sys fan kasa fanı mı oluyor hocaö kaç derece üstü yük sayılıyor bideCPU FAN radyatör fanıysa boşta 800 ideal, yükte 1400'leri geçmesin ses yapmaya başlar. Pompa hızı ise modelden modele değişir bir şey diyemeyeceğim. Kasa fanları ise 800-900 civarı iyidir.
Yük dediğim işlemci kullanımının çok olduğu zamanlar işte. Oyunlar yarı yük denebilir mesela. 7500F benim işlemcim aynı şekilde. SYS FAN muhtemelen kasa fanıdır farklı bir yere takmadıysan.sys fan kasa fanı mı oluyor hocaö kaç derece üstü yük sayılıyor bide
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 7500 f kullanıyorum yardımcı olana çok teşekkür ederim
ısıklandırmadna bakıcam şimdi tekrar ama ordfan da bi haltolmuyo gibiYük dediğim işlemci kullanımının çok olduğu zamanlar işte. Oyunlar yarı yük denebilir mesela. 7500F benim işlemcim aynı şekilde. SYS FAN muhtemelen kasa fanıdır farklı bir yere takmadıysan.
BIOS üzerinden yapmak en mantıklısı. Silent mode yapabilirsin kasa fanlarını en temizi.ısıklandırmadna bakıcam şimdi tekrar ama ordfan da bi haltolmuyo gibi
msı bıostada pek yokakıllı ayar.fan ışıklarını bile kontrol edemiyorumBIOS üzerinden yapmak en mantıklısı. Silent mode yapabilirsin kasa fanlarını en temizi.
Işıklar BIOS'ta olmaz zaten. Fan hızı BIOS'ta var ama.msı bıostada pek yokakıllı ayar.fan ışıklarını bile kontrol edemiyorum
msı centerden bahsediyorumIşıklar BIOS'ta olmaz zaten. Fan hızı BIOS'ta var ama.