ronaldo123cr7
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
İşlemcim ve ekran kartım 50 derecelerde gezmesine rağmen, kasamın fanları çok yüksek hızda çalışıyor ve çok ses çıkıyor. Acaba nasıl bu fanların hızını düşürebilirim?
Msi pro H610M-E benim anakart ama bulamadım yardım edermisinAnakartının markasının uygulamasını indir
fanlar molex mi pwm mi dc mi? girişlerine göre eğer molex ise fan devrini düşüremezsin. pwm ise anakart üzerinden biostan düşürebilirsin. dc ise kontrolcü vasıtasıyla (anakart üzerinden) düşürebilirsin. yani burda anakartın değil kasanın fanların ne olduğu önemli. kasa marka modeli nedir?İşlemcim ve ekran kartım 50 derecelerde gezmesine rağmen, kasamın fanları çok yüksek hızda çalışıyor ve çok ses çıkıyor. Acaba nasıl bu fanların hızını düşürebilirim?
Vento VG07Ffanlar molex mi pwm mi dc mi? girişlerine göre eğer molex ise fan devrini düşüremezsin. pwm ise anakart üzerinden biostan düşürebilirsin. dc ise kontrolcü vasıtasıyla (anakart üzerinden) düşürebilirsin. yani burda anakartın değil kasanın fanların ne olduğu önemli. kasa marka modeli nedir?
Kasanın arkasını aç bu varsa değiştiremezsinVento VG07F