Fan hızlandı

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar mount and blsde bannerlord girince fan soğutucu hızlanıyor ama oyunda kasma yok sıkıntı olmaz dimi
( Bazı oyunlar da hızlı dönüyor sesi de artıyor hâliyle ben o ses artınca korkuyorum ama normaldir dimi sadece işlemci biraz daha fazla çalışıyor diye biliyorum)

Arkadaşlar mount and blsde bannerlord girince fan soğutucu hızlanıyor ama oyunda kasma yok sıkıntı olmaz dimi
( Bazı oyunlar da hızlı dönüyor sesi de artıyor hâliyle ben o ses artınca korkuyorum ama normaldir dimi sadece işlemci biraz daha fazla çalışıyor diye biliyorum)
Hocam oyuna girince ısısı artıyor haliyle düşürmek için daha hızlı dönüyor ve ses çıkıyor.

Sıkıntı olmaz değilmi uzun süreler oynayacam çünkü bi girdinmi en az 2 saat
Hocam MSI Afterburner indirip tam olarak sıcaklık derecesini söyler misiniz? Ona göre yorum yapalım.

Hemen ba
55 derece usta
Hocam 55 derece ile istersen bir tane daha bannerlord aç 50 saat oyna bir şey olmaz. 65-70 derece idealdir oyunlar için üstü sıkıntıdır. Seninki 55 derece hiçbir şey olmaz. Hiç merak etme.

Hocam 55 derece ile istersen bir tane daha bannerlord aç 50 saat oyna bir şey olmaz. 65-70 derece idealdir oyunlar için üstü sıkıntıdır. Seninki 55 derece hiçbir şey olmaz. Hiç merak etme.
Usta çok saol sayende korkumu yendim dewamkeeee

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,917
Üyeler
190,830
Son üye
zweihanderr
Geri