Neler Yeni

Fan Sesi Rahatsız Etmeyen Laptop Tavsiyesi

srvngrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Servan
Bütçe
25000
Arkadaşlar selamlar. Bir bilgisayar alma niyetim var. Oyun olarak sadece FM oynayacağım bilgisayarda. Ama fan gürültüsüne katlanamıyorum. Sırf bu yüzden gidip Macbook M1 almıştım elimdeki oyun bilgisayarını satıp ama FM çok verimli çalışmıyor Mac'te. Çok fazla ısınıyor grafik kalitesini artırınca. Bana serin çalışan, FM oynarken fan gürültüsü rahatsız etmeyecek bir laptop lazım. 15" civarı ideal olur 17" istemiyorum. Bütçe 25 civarı yeterli olur sanırım sadece FM oynatacak bir laptop için.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Arkadaşlar selamlar. Bir bilgisayar alma niyetim var. Oyun olarak sadece FM oynayacağım bilgisayarda. Ama fan gürültüsüne katlanamıyorum. Sırf bu yüzden gidip Macbook M1 almıştım elimdeki oyun bilgisayarını satıp ama FM çok verimli çalışmıyor Mac'te. Çok fazla ısınıyor grafik kalitesini artırınca. Bana serin çalışan, FM oynarken fan gürültüsü rahatsız etmeyecek bir laptop lazım. 15" civarı ideal olur 17" istemiyorum. Bütçe 25 civarı yeterli olur sanırım sadece FM oynatacak bir laptop için.
öyle bir oyuncu laptop u icat edilmedi edilirse öneririz :D

srvngrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Servan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bir oyuncu laptop u icat edilmedi edilirse öneririz :D
Yani tamamen sessiz değil de en azından grafik olarak çok da üst seviye olmayan FM gibi bir oyunda nispeten sessiz çalışabilen bir cihaz arıyorum. Yoksa tamamen sessiz olamaz elbette.
Fan sesi istemiyorsan Asus A15 serisi alacaksın.
Şunu alıp 8 gb ram ekle. FM değil, cyberpunk, rdr2, gta 5, wukong gibi oyunları da oynatır.

Teşekkürler. Buna da 8gb RAM ve bi de SSD ekleyince fiyatı 4060'lı cihazlar seviyesine geliyor neredeyse. Yine de aklımda olsun belki indirim falan yakalarım.

Top Bottom