- Reaksiyon skoru
- 21
Fandan sürekli bızt bızt diye sesler çıkıyor ızgara sürtüyor mu diye baktığımda hiçbir şekilde sürtmüyor bilgisayarı hafif salladığımda ise tıkırtı sesi gelmiyor
Sanki bişey sürtüyomuş gibi bıztlıyo ama laptobun ızgarası gayet sağlam sürtmesi imkansız içinde herhangi bir nesne seside yokbiraz daha tonlayarak yazarmısın
Fanın göbeği dağılmıştır o zaman.Sanki bişey sürtüyomuş gibi bıztlıyo ama laptobun ızgarası gayet sağlam sürtmesi imkansız içinde herhangi bir nesne seside yok
Kirden dolayı olabilri mi 1 yıldır bakım yapılmadı yaptırmayı da düşünüyodum bide bu çıktı basımaFanın göbeği dağılmıştır o zaman.
Fanları çıkarın bakın hem twmizlemiş olursınuz hemde göbekte sorun varmı görürsünüzKirden dolayı olabilri mi 1 yıldır bakım yapılmadı yaptırmayı da düşünüyodum bide bu çıktı basıma
Çok dolduysa olabilir, ama 1 yılda o hale geliyorsa ortam çok tozlu demektir.Kirden dolayı olabilri mi 1 yıldır bakım yapılmadı yaptırmayı da düşünüyodum bide bu çıktı basıma
Fanları çıkaracak kadar bilgili değilim ama üstten baktığımda aşırı kirliydi aldım o tozları ve geri açtım ama yine çıkıyo ve daha da fazlalaştı :dFanları çıkarın bakın hem twmizlemiş olursınuz hemde göbekte sorun varmı görürsünüz
Fanları temizledim ve döndürdüğüm halde o ses veya sürtme sesi gelmiyor hava bloklarında birşeyin sürtmesi mümkün mü?Çok dolduysa olabilir, ama 1 yılda o hale geliyorsa ortam çok tozlu demektir.
Kırık çıkık olmadan hayır. Yukarıda dediğim gibi göbeği dağıtmışsa düzelmez o, düşük hızlarda belli etmiyordur belki.Fanları temizledim ve döndürdüğüm halde o ses veya sürtme sesi gelmiyor hava bloklarında birşeyin sürtmesi mümkün mü?
Victus muFandan sürekli bızt bızt diye sesler çıkıyor ızgara sürtüyor mu diye baktığımda hiçbir şekilde sürtmüyor bilgisayarı hafif salladığımda ise tıkırtı sesi gelmiyor
evetVictus mu