Neler Yeni

Fanların hız ayarını ayarlayamıyorum yardım

M60625

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Güzeloğlu
Arkadaşlar yeni bir kasa beğendim ve bildiğim kadarıyla kasayı topladım her şey çalışıyor ama kasanın üstünde gelen fanlar ve gen kontroller cihazından çıkan bir kablo 4 pinli ama 2 Si dolu üzerinde 2510 1/8 yazmakta bu kablo rgb ve fan kontroller üzerinde Pwn kablosu üzerinden çıkmakta bunu anakart üstünde nereye takmalıyım veya başka bir yolu varmıdır ?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.1 MB · Hit: 20
  • image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 21
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Yuzarsef
Kontrolcünün üstüne takıp kontrolcüden çıkan kabloyu anakarta power hublarının sağındaki yere takman lazım.

Nssng

80+
Arkadaşlar yeni bir kasa beğendim ve bildiğim kadarıyla kasayı topladım her şey çalışıyor ama kasanın üstünde gelen fanlar ve gen kontroller cihazından çıkan bir kablo 4 pinli ama 2 Si dolu üzerinde 2510 1/8 yazmakta bu kablo rgb ve fan kontroller üzerinde Pwn kablosu üzerinden çıkmakta bunu anakart üstünde nereye takmalıyım veya başka bir yolu varmıdır ?
1. fotodaki kabloyu anakartın üzerindeki herhangi bir sysfan yuvasına takın. Biostan taktığınız yuvanın hız ayarını yapabilirsiniz.

M60625

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Güzeloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakarttım Asus b550m-k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kontrolcünün üstüne takıp kontrolcüden çıkan kabloyu anakarta power hublarının sağındaki yere takman lazım.
1 resimdeki Kablo kontrolcüden çıkıyor hatta çıktığı yer pwn diye geçiyor bu kablonun normalde hızı ayarlaması gerekmiyor mu ? Ama 2 pini dolu

Nssng

80+
Anakarttım Asus b550m-k
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 resimdeki Kablo kontrolcüden çıkıyor hatta çıktığı yer pwn diye geçiyor bu kablonun normalde hızı ayarlaması gerekmiyor mu ? Ama 2 pini dolu
Evet hocam o kablo pwm için o yüzden iki pini dolu +ve- yi zaten kontrolcüden alıyor fanlar. Siz o kabloyu anakarta takarak anakart üzerinden kontrolcüye bağlı fanların hızını kontrol edebileceksiniz. Anakartınızın en alt orta kısmında cha fan2 slotu var. Oraya takarak biostan kontrol edebilirsiniz.

Top Bottom