Fanların soketini çıkaramıyorum

valitx

80+
Reaksiyon skoru
124
Ne yaptıysam çıkaramadım. Bir tanesi çıktı ama diğer 2 sini gerçekten çıkaramıyorum. Ne yapmam gerekir? Kilidi falan mı var acaba?

IMG_20210510_112046.jpg

2 gün önce anakartınkini sökememiştim ben de. Çok zorladım ama tüm soketi anakartın üstünden kırıp çıkarmayı başardım. Sonra güç kaynağıyla beraber tüm anakartı çöpe attım.

Tüm gücünle çek çıkar.
Post automatically merged:

2 gün önce anakartınkini sökememiştim ben de. Çok zorladım ama tüm soketi anakartın üstünden kırıp çıkarmayı başardım. Sonra güç kaynağıyla beraber tüm anakartı çöpe attım.
1532209928_download.jpg

Cidden bir soket kırıldı diye çöpe mi attın? Yazık. Ayrıca kırılması mümkün değil sen yanlış çekmişsin belli. En fazla soket yerinden çıkar ama kırılmaz sen yanlış çekmişsin.

Birde bu hub ın üzerinde com1 bağlantısı var. Soket te değil direk üzerine bağlı çıkarîlabilir durmuyor. Ne yapmalıyım? Şuan farklı bir hub kullanacağım ve bunu çıkarmam şart.

Tüm gücünle çek çıkar.
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
Cidden bir soket kırıldı diye çöpe mi attın? Yazık. Ayrıca kırılması mümkün değil sen yanlış çekmişsin belli. En fazla soket yerinden çıkar ama kırılmaz sen yanlış çekmişsin.
Dostum nasıl çıktığını biliyorum ben de. Ama yapışmış bir şekilde. Kardeşimle beraber denedik ama çıkmadı. Aynı arkadaşın dediği gibi diğer tüm kabloları da iki kişi tutarak zorla çıkardık. Maalesef sonuncu elimizde kaldı. Kırılan soket de zaten 24 pin olan.

Düz ince bir tornavidayla sağ ve soldaki tırnak yuvalarını yukarıya iyice esnetin sonra kolaylıkla çıkacaktır japon dökmediyseniz:cool:

Düz ince bir tornavidayla sağ ve soldaki tırnak yuvalarını yukarıya iyice esnetin sonra kolaylıkla çıkacaktır japon dökmediyseniz:cool:
Sorunu çoktan çözdüm. Herhangi ince uçlu bir kalemle yanlardaki minik yuvalara bastırıyorsunuz ve fışşık diye fırlıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,976
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri