Çözüldü✓ Fantech EOS Pro Tuşları yer değiştirdi

mojito

80+
Reaksiyon skoru
113
İlk defa gamepad kullanıyorum sol joystickle yön tuşları yer değiştirdi yön tuşun basınca joystick hareket ediyor joystick oynatınca yön tuşları hareket ediyor nasıl geri alabilirim ben bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ortadaki home tuşunun sağında tuşa 2 defa hızlı basınca eski haline geliyor.

Son düzenleme:
hocam bana bu gamepad dün ulaştı ilk sorunsuz çalışıyordu wireless ile bağlandığımda xbox controller olarak algılıyordu triggerlarda hall effect çalışıyordu şimdi ismi

Gamepad (Vendor: 0079 Product: 181c) oldu ve oyunlarda kullanamıyorum düzgün çalışmıyor analog tuşlarının ekseni yuvarlaktı şimdi kare oldu falan nasıl sıfırlanır biliyor musunuz veya nasıl düzeltebilirim​

İlk defa gamepad kullanıyorum sol joystickle yön tuşları yer değiştirdi yön tuşun basınca joystick hareket ediyor joystick oynatınca yön tuşları hareket ediyor nasıl geri alabilirim ben bunu

ortadaki home tuşunun sağında tuşa 2 defa hızlı basınca eski haline geliyor.
asla çözüm bulamıyorum

hocam ortadaki tuşa 2 kere hzılı basınca duzelmedı mı ?

hocam ortadaki tuşa 2 kere hzılı basınca duzelmedı mı ?
hayır düzelmedi o soldaki iki tuşun yerini değiştiriyor. benim tek istediğim eski haline geri getirmek ölü oalanı olmayan gamepad 2 günde çöp oldu nasıl resetlenir onu da bulamıyorum.

Sorunun çözüldü mü? Benimde başıma benzer bir şey geldi ama benimki logonun sağındaki tuşa basmadığım halde bozuludu ve düzeltemedim

Sorunun çözüldü mü? Benimde başıma benzer bir şey geldi ama benimki logonun sağındaki tuşa basmadığım halde bozuludu ve düzeltemedim
kankam valla ben öyle çözdüm olayı düzeldi bende

Geri