Neler Yeni

Far Cry 5’i PlayStation 5’den ve PC’den Beraber Oynamak Mümkün mü?

Techno08

80+ Gold
Henüz ps5’i almadım ama yakın zamanda alacağım ve far cry 5’i arkadaşım PC’den ben ps’den aynı anda beraber oynamak istiyorum mümkün müdür bu? PC’den oluyor

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Bazı oyunlarda var ama FC5'de bu özellik yok. Merak ettiğiniz oyun olursa "Cross-Play Games" diye internette aratabilirsiniz.

Techno08

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı oyunlarda var ama FC5'de bu özellik yok. Merak ettiğiniz oyun olursa "Cross-Play Games" diye internette aratabilirsiniz.

yani ben ps5’den arkadaşım ise PC’den aynı anda oynayamaz mıyız?

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
anladım hocam teşekkür ederim. Son soru olarak Xbox içinde mi bu durum geçerli yoksa sadece ps için mi?
Direk tüm konsollar için geçerli. Bazı oyunlarda konsollar arası oynayabiliyorsun. Mesela Rainbow Six: Siege'de PS ve Xbox aynı anda oynayabiliyor.
Sen PS'den, arkadaşın PC'den oynamak istediğin oyun varsa şu listelere göz atabilirsin:

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
xbox ile pc de birlikte oynayamıyor bildiğim kadarıyla

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Henüz ps5’i almadım ama yakın zamanda alacağım ve far cry 5’i arkadaşım PC’den ben ps’den aynı anda beraber oynamak istiyorum mümkün müdür bu? PC’den oluyor
hocam bende fifa için bunu yapacaktım ama olmuyor diye biliyorum

Techno08

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk tüm konsollar için geçerli. Bazı oyunlarda konsollar arası oynayabiliyorsun. Mesela Rainbow Six: Siege'de PS ve Xbox aynı anda oynayabiliyor.
Sen PS'den, arkadaşın PC'den oynamak istediğin oyun varsa şu listelere göz atabilirsin:

pekala teşekkürler tekrardan en iyi cevap olarak işaretliyorum

Top Bottom