theGladyator01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Days Gone a bak birde1 varda 2 çok money.
Days Gone a bak birde1 varda 2 çok money.
800 kere oynadık San andreası be Ets 2 de sevmiyorum.san andreas, ets 2
O da aklımda.Days Gone a bak birde
Battlefield 2042800 kere oynadık San andreası be Ets 2 de sevmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O da aklımda.
Resident evil serisine bakabilirsiniz her oyunu çok güzel arada indirime giriyor 100 TL civarinaSürekli klasik şeyleri oynamaktan sıkıldım artık.Bir süre önce online oyunlardan bıkıp hikayeli oyunlara giriştim 55 saat Rdr2 70 saat ta Witcher oynadım üst üste ama çok ağır geldi blood and wine ı yarım bıraktım.Tekrar Cs ye döndüm şimdi başka bir şey oynamıyorum farklı bir şeyler deneyimlemek istiyorum.Zelda oynayacaktım Cemu ile türkçe yama da kurabiliyormuşum ama kurmak zor geldi erteledim.Önerilerinizi bekliyorum 400 TL ye kadar verebilirim.
assetto corsa olur mu trafik modu yüklersin800 kere oynadık San andreası be Ets 2 de sevmiyorum.
O da aklımda.
Oynuyorum onu civicle magandalık eğlenceli oluyor.assetto corsa olur mu trafik modu yüklersin
Çok money.Battlefield 2042
Bütçen Max ne kdrOynuyorum onu civicle magandalık eğlenceli oluyor.
Çok money.
400 yazıyor konuda.Bütçen Max ne kdr
hiç gömülecek bir oyun değil bence, Türkçeye ait hiçbir şey olmaması kötü olduğu anlamına gelmez, o tarz oyun sevmeme rağmen oynattırdı bitirdi kendini bana çokta keyif aldım açıkçasıValla hocam korku sevmiyorum bulmaca da sevmiyorum yinede teșekkùrler.
Aga division alacaktım bir ara çok gömdüler oyunu.
Türkçeden ötürü değil oyunun oynanışı çok hoşuma gidiyor ama gömüyorlar iişte.hiç gömülecek bir oyun değil bence, Türkçeye ait hiçbir şey olmaması kötü olduğu anlamına gelmez, o tarz oyun sevmeme rağmen oynattırdı bitirdi kendini bana çokta keyif aldım açıkçası
Hocam Eu4 e çok imreniyorumda Daha hoi oynayamıyorum Eu4 çok zor.battlebit remastered
strateji seviyorsan ck3/eu4
yarış oyunu seversen f1 23 bak. şuan steamde %56 indirimde ama genede 400 tl bütçeyi aşıyor.Hocam Eu4 e çok imreniyorumda Daha hoi oynayamıyorum Eu4 çok zor.