Neler Yeni

farklı şehire get ilanı ile monitör gönderme

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
iyi akşamlar herkese elimde kullanmadığım bir monitör var satacağım 500 liraya tekirdağa göndereceğim get ilan ile şundan korkuyorum facebookta bir grupta şöyle bir şey okudum alıcı kutudaki ürünü alıp değiştirip yerine farklı ürün koyup geri gönderiyormuş ve ürün bana ulaşmadı veya farklı bir ürün gönderildi deyip ödediği parayı geri alabiliyormuş ne kadar doğru bilemiyorum ama bunu okuduğumdan beri get ilan ile alışveriş yapmaya çekinir oldum yarın bir monitör kargolayacağım almam gereken herhangi bir önlem var mıdır ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,949
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kargoya koyarken videoya çekebilirsin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
iyi akşamlar herkese elimde kullanmadığım bir monitör var satacağım 500 liraya tekirdağa göndereceğim get ilan ile şundan korkuyorum facebookta bir grupta şöyle bir şey okudum alıcı kutudaki ürünü alıp değiştirip yerine farklı ürün koyup geri gönderiyormuş ve ürün bana ulaşmadı veya farklı bir ürün gönderildi deyip ödediği parayı geri alabiliyormuş ne kadar doğru bilemiyorum ama bunu okuduğumdan beri get ilan ile alışveriş yapmaya çekinir oldum yarın bir monitör kargolayacağım almam gereken herhangi bir önlem var mıdır ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden
Monitör üzerinde seri numarası falan varsa fotoğrafını çek.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
monitorle ilgili herşeyi bi videoya al calıştıgına dair seri nosunu fln kargolarkende cek

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu söylediklerinizi nerede kullanabilirim yani böyle bir olay yaşansa dava mı açmalıyım ne yapmalıyım

Top Bottom