Fastpay Dolandırıldıkmı ?

onurorkn2

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
124
arkadaşlar mrb bildiğiniz üzere fastpay 100 tl kod alana 100 tl 17 aralik iade etcekdi birde akbil kartına 50 tl atan 50 tl iade olucakdı 15 aralik, baska hesapdan akbilime 50 tl yukledim simdi fastpay hesabima girdim 50 tl iade gelmemiş neden bakiyeme bakiyorum yok bir şey inş yarın bari 100 tlyi verirler

İnş verirler.
1639604127154.png

Bana at bakıyım 50 milyon kişinin..
Mernis datası var herkeste. Kimisinde yeni, kimisinde eski. Mesela bende de var ancak eski mernis.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar mrb bildiğiniz üzere fastpay 100 TL kod alana 100 TL 17 aralik iade etcekdi birde akbil kartına 50 TL atan 50 TL iade olucakdı 15 aralik, baska hesapdan akbilime 50 TL yukledim simdi fastpay hesabima girdim 50 TL iade gelmemiş neden bakiyeme bakiyorum yok bir şey inş yarın bari 100 tlyi verirler
Bu arada ben de akbil yüklemiştim bakmak lazım. Babamın hesaptandı çünkü.

arkadaşlar mrb bildiğiniz üzere fastpay 100 TL kod alana 100 TL 17 aralik iade etcekdi birde akbil kartına 50 TL atan 50 TL iade olucakdı 15 aralik, baska hesapdan akbilime 50 TL yukledim simdi fastpay hesabima girdim 50 TL iade gelmemiş neden bakiyeme bakiyorum yok bir şey inş yarın bari 100 tlyi verirler
Bismillah bi mesai saati başlasın . Bir de o kampanya hesapta yapılan ilk alışverişte olabilir.

Bismillah bi mesai saati başlasın . Bir de o kampanya hesapta yapılan ilk alışverişte olabilir.
16'sı oldu, normalde 15'inde yatırılacaktı. Ayrıca dijital kod ile ulaşım kampanyası ayrı kampanyalar.

16'sı oldu, normalde 15'inde yatırılacaktı. Ayrıca dijital kod ile ulaşım kampanyası ayrı kampanyalar.
Tamam işte bazı kampyanların açıklamasında fastpay hesabı ile yapılacak ilk alışveriş olmalıdır gibi bir ifade vardı. Fatura kampanyası içindi sanırım ama diğer kampanyalarda da olabilir.

Tamam işte bazı kampyanların açıklamasında fastpay hesabı ile yapılacak ilk alışveriş olmalıdır gibi bir ifade vardı. Fatura kampanyası içindi sanırım ama diğer kampanyalarda da olabilir.
Fatura kampanyası içinmiş evet. Birazdan mh ile görüşme sağlayacak babam. Ben aradım bilgi vermediler babamın hesabı olduğu için. Ama banka uygulaması olduğu halde süper hızlı ve basit bir şekilde bağlanıyorsun.

Mernis datası var herkeste. Kimisinde yeni, kimisinde eski. Mesela bende de var ancak eski mernis.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben de akbil yüklemiştim bakmak lazım. Babamın hesaptandı çünkü.
Biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri