silah zoru ile mi yaptırdılar kampanyayı ?nasıl gidiliyorsa bende yapayım hatta burda yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
silah zoru ile mi yaptırdılar kampanyayı ?nasıl gidiliyorsa bende yapayım hatta burda yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
Bana 100 tl at yardımcı olacağım sananasıl gidiliyorsa bende yapayım hatta burda yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
yok denizbank yok şu bank diye ozaman burda yalakalığını yapmıcaklar ozaman burda çoğu kişi birden fazla aldı başka tc ile onlar nie mağdur olsun nasıl ediliyorsa edeyim benlik tarafımdan sıkıntı olmucağı için bu işe girerimsilah zoru ile mi yaptırdılar kampanyayı ?
İş öyle yürümüyo sjyardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
Ya var ya nasıl güldürdünnasıl gidiliyorsa bende yapayım hatta burda yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
Bende gördüm konuları ama güvenemediğim için yapmadım. Belki iyi yaptım belki kötü bilemem.yok denizbank yok şu bank diye ozaman burda yalakalığını yapmıcaklar ozaman burda çoğu kişi birden fazla aldı başka tc ile onlar nie mağdur olsun nasıl ediliyorsa edeyim benlik tarafımdan sıkıntı olmucağı için bu işe girerim
Kardeş bilgiyi vermişler silah zoruyla mı yaptın? Yapmasaydın. 00.00'a kadar gelmezse ara mh.yok denizbank yok şu bank diye ozaman burda yalakalığını yapmıcaklar ozaman burda çoğu kişi birden fazla aldı başka tc ile onlar nie mağdur olsun nasıl ediliyorsa edeyim benlik tarafımdan sıkıntı olmucağı için bu işe girerim
en iyisini yapmışın şimdi konuları önerenlerin hepsinin sslerini alıyorum yapacam bir şeyler dur bakalımBende gördüm konuları ama güvenemediğim için yapmadım. Belki iyi yaptım belki kötü bilemem.
ASKLDJASKLDJAKLSDen iyisini yapmışın şimdi konuları önerenlerin hepsinin sslerini alıyorum yapacam bir şeyler dur bakalım![]()
Hayda ciddi mi iyi temiz.İade geldi arkadaşlar![]()
geldi bana da şimdiAlan olursa haber versin bari. Alarm gibi.