Neler Yeni

fastPay geri ödemeleriniz geldi mi?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
nasıl gidiliyorsa bende yapayım hatta burda yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
Bana 100 tl at yardımcı olacağım sana

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
silah zoru ile mi yaptırdılar kampanyayı ?
yok denizbank yok şu bank diye ozaman burda yalakalığını yapmıcaklar ozaman burda çoğu kişi birden fazla aldı başka tc ile onlar nie mağdur olsun nasıl ediliyorsa edeyim benlik tarafımdan sıkıntı olmucağı için bu işe girerim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
İş öyle yürümüyo sj

equinoxx

80+ Bronze
nasıl gidiliyorsa bende yapayım hatta burda yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
Ya var ya nasıl güldürdün :D

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
yok denizbank yok şu bank diye ozaman burda yalakalığını yapmıcaklar ozaman burda çoğu kişi birden fazla aldı başka tc ile onlar nie mağdur olsun nasıl ediliyorsa edeyim benlik tarafımdan sıkıntı olmucağı için bu işe girerim
Bende gördüm konuları ama güvenemediğim için yapmadım. Belki iyi yaptım belki kötü bilemem.

equinoxx

80+ Bronze
Kardeş bilgiyi vermişler silah zoruyla mı yaptın? Yapmasaydın. 00.00'a kadar gelmezse ara mh.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Bende gördüm konuları ama güvenemediğim için yapmadım. Belki iyi yaptım belki kötü bilemem.
en iyisini yapmışın şimdi konuları önerenlerin hepsinin sslerini alıyorum yapacam bir şeyler dur bakalım :D

equinoxx

80+ Bronze

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam