Öyle bir dünya yok. Tüketici hakem heyetine kadar giderim.Büyük ihtimal gelmeyeceğini söylemiştim kimse hayrına bedava 100 TL vermez
hocam selamlarımı iletin gitmeden , ben üstüne soğuk su içmeye basladım , yok yere boğazım ağrıdı.Öyle bir dünya yok. Tüketici hakem heyetine kadar giderim.
Abarmayın ya, koskoca bankanın uygulaması bu.Büyük ihtimal gelmeyeceğini söylemiştim kimse hayrına bedava 100 TL vermez
Abarmayın ya, koskoca bankanın uygulaması bu.
hocam selamlarımı iletin gitmeden , ben üstüne soğuk su içmeye basladım , yok yere boğazım ağrıdı.
Öyle bir dünya yok. Tüketici hakem heyetine kadar giderim.
Ben sınırlı sayıda kişiye vereceğini düşünüyorum bahane olarak ilk bilmem kaça kişiye giremediniz. Şahsi fikrim.Abarmayın ya, koskoca bankanın uygulaması bu.
Öyle bir şey yapamazlar. Kota varsa dolduğunda kampanya biter. Bu her yerde böyledir.Ben sınırlı sayıda kişiye vereceğini düşünüyorum bahane olarak ilk bilmem kaça kişiye giremediniz. Şahsi fikrim.
Arkadaş bir kılıf uydurmaya çalışıyor işteÖyle bir şey yapamazlar. Kota varsa dolduğunda kampanya biter. Bu her yerde böyledir.
Adamlar parayı ikiye katlamistir hocam geri öderlerDijital kod hakkındaki fastPay geri ödemeleriniz geldi mi?