Neler Yeni

fastPay geri ödemeleriniz geldi mi?

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Her bireyden 100₺ aldılar ve kasaya sıcak para girişi oldu. Ciddi bir meblağa aldılar cash olarak adamlar hayrına falan para vermiyor yani. Boş konuşmayın.

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mustafa TURNA
Arkadaş bir kılıf uydurmaya çalışıyor işte :)
Komikmiş bir daha olmasın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her bireyden 100₺ aldılar ve kasaya sıcak para girişi oldu. Ciddi bir meblağa aldılar cash olarak adamlar hayrına falan para vermiyor yani. Boş konuşmayın.
100 TL yi binlerce kişiye nasıl ödeyecek acaba? Mantıklı bir açıklama yapın o halde.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert

100 TL yi binlerce kişiye nasıl ödeyecek acaba? Mantıklı bir açıklama yapın o halde.
Binlerce kişiden böyle bir kampanya ile 100₺ alan bir firma bunu sizin yerinize düşünmüştür sevgili hocam. Zamanınızı daha kıymetli geçirin.

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mustafa TURNA
Binlerce kişiden böyle bir kampanya ile 100₺ alan bir firma bunu sizin yerinize düşünmüştür sevgili hocam. Zamanınızı daha kıymetli geçirin.
Bilmiyorum 100 TL bedava vermek hemde sınırsız bir şekilde çok zor. Öneriniz için teşekkürler :))

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Bilmiyorum 100 TL bedava vermek hemde sınırsız bir şekilde çok zor. Öneriniz için teşekkürler :))
Bu kampanyayı yapan Denizbank bildiğiniz gibi. Bankalar için sıcak para akışı atardamar gibidir. Belli ki buna ihtiyaç oldu. Kasaya akan sıcak para kampanyanın bitiş tarihi 11 Aralık ile son buldu ve 17 aralıkta iade edileceği söyleniyor. Arada geçen bu 6 günlük sürede verilen o 100₺ ler o bankada kaç katına katlanmıştır tahmin bile edemiyorum.

equinoxx

80+ Bronze
Ya ne kadar boş muhalifsin be kardeşim. Mesela geçen ay COINBASE airdrop yaptı. Ben 30 doları aşkın para aldım hiçbir şey yatırmadan. Bu nasıl oldu? Hareketlilik oldu dediği gibi bankaya para girdi sıcak sıcak. Üstüne satıcılardan komisyon da alıyorlar zaten. Geri verecekleri 100TL'yi en az 200 TL kar olarak çıkartmışlardır zaten.

Ilar

80+ Bronze

Komik cidden seninle polemiğe girmek istemiyorum. Aynen paramızı vermeyecekler sen haklı çıktın.

Qzer

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem

Bu firma belirli parayı reklam olarak gözden çıkarmıştır. Örnek 10 milyon TL,

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hala gelen yok mu ya?

Qzer

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Büyük ihtimalle bizim paraları dolara yatırdılar

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Öyle bir dünya yok. Tüketici hakem heyetine kadar giderim.
nasıl gidiliyorsa bende yapayım hatta burda yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 tl alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?

Top Bottom