fastPay geri ödemeleriniz geldi mi?

nasıl gidiliyorsa bende yapayım hatta burda yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
Bana 100 tl at yardımcı olacağım sana

silah zoru ile mi yaptırdılar kampanyayı ?
yok denizbank yok şu bank diye ozaman burda yalakalığını yapmıcaklar ozaman burda çoğu kişi birden fazla aldı başka tc ile onlar nie mağdur olsun nasıl ediliyorsa edeyim benlik tarafımdan sıkıntı olmucağı için bu işe girerim

yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
İş öyle yürümüyo sj

nasıl gidiliyorsa bende yapayım hatta burda yardım amaçlı kimler konu açtıysa onlarıda mahkemeye vermek istiyorum bedava 100 TL alamıyorsam hepsnden alırım bende nasıl şikayet edebilirim forumdan birisini ?
Ya var ya nasıl güldürdün :D

yok denizbank yok şu bank diye ozaman burda yalakalığını yapmıcaklar ozaman burda çoğu kişi birden fazla aldı başka tc ile onlar nie mağdur olsun nasıl ediliyorsa edeyim benlik tarafımdan sıkıntı olmucağı için bu işe girerim
Bende gördüm konuları ama güvenemediğim için yapmadım. Belki iyi yaptım belki kötü bilemem.

Kardeş bilgiyi vermişler silah zoruyla mı yaptın? Yapmasaydın. 00.00'a kadar gelmezse ara mh.

Bende gördüm konuları ama güvenemediğim için yapmadım. Belki iyi yaptım belki kötü bilemem.
en iyisini yapmışın şimdi konuları önerenlerin hepsinin sslerini alıyorum yapacam bir şeyler dur bakalım :D

Geri