Dava açamaz zorla yaptırmamıs kiHemen önerenleri ve paylaşanların konularını bul ss al aç davanı.
D-dostum dalga geçtim zaten Böyle bir şey nerede görülmüş? Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmadı.Dava açamaz zorla yaptırmamıs ki
Alıyorum suan 1sn davalık edicem seni. ya da 100tlyi bana gönder yapmiyim.Hemen önerenleri ve paylaşanların konularını bul ss al aç davanı.
kardeşim lafın banaysa dediğim gibi bana giren çıkan olmaz benim önerdiğim arkadaşlar 10 tane 15 tane tc ile yaptılar bu durumu eyer benim önerim yüzünden gelmeseydi paraları bende başkalarından çektircektim yani kendi etrafında forumda öle algı yaratım kendi egonu yükseltme şimdi git o paranla hikayeli oyunlara para vermeye devam et hadi.Demin bir arkadaş ağlıyordu, şimdi parası geldiği için seviniyordur
Diğer arkadaş çok ciddiye almış iade de geldi umarım konu sahiplerinden özür dilerlerD-dostum dalga geçtim zaten Böyle bir şey nerede görülmüş? Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmadı.
Mesela kimlerden çektirecektin? Kampanyayı paylaşanlardan mı Korsan oynuyorum canım para vermiyorum ya.kardeşim lafın banaysa dediğim gibi bana giren çıkan olmaz benim önerdiğim arkadaşlar 10 tane 15 tane tc ile yaptılar bu durumu eyer benim önerim yüzünden gelmeseydi paraları bende başkalarından çektircektim yani kendi etrafında forumda öle algı yaratım kendi egonu yükseltme şimdi git o paranla hikayeli oyunlara para vermeye devam et hadi.
Yok o dilemezDiğer arkadaş çok ciddiye almış iade de geldi umarım konu sahiplerinden özür dilerler
Banada bildirim geldi ama cüzdan 0 :dİade bildirimi geldi.
Abi yapma nolur IBAN yolla.Alıyorum suan 1sn davalık edicem seni. ya da 100tlyi bana gönder yapmiyim.
Açılmıyor çnkü :/Banada geldi ama cüzdan 0 :d
sende korsana destek vermeye devam et. Herkes işine gelene destek veriyor sonuçta değil mi?kardeşim lafın banaysa dediğim gibi bana giren çıkan olmaz benim önerdiğim arkadaşlar 10 tane 15 tane tc ile yaptılar bu durumu eyer benim önerim yüzünden gelmeseydi paraları bende başkalarından çektircektim yani kendi etrafında forumda öle algı yaratım kendi egonu yükseltme şimdi git o paranla hikayeli oyunlara para vermeye devam et hadi.
SS aldım kampanyayı kötü niyetle kullandırtmışsın dava açıyorum.kardeşim lafın banaysa dediğim gibi bana giren çıkan olmaz benim önerdiğim arkadaşlar 10 tane 15 tane tc ile yaptılar bu durumu eyer benim önerim yüzünden gelmeseydi paraları bende başkalarından çektircektim yani kendi etrafında forumda öle algı yaratım kendi egonu yükseltme şimdi git o paranla hikayeli oyunlara para vermeye devam et hadi.
bende açıldıAbi yapma nolur IBAN yolla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açılmıyor çnkü :/