İstanbul Sefiri
80+
- Reaksiyon skoru
- 185
Kampanya koşullarında yazmamasına rağmen önceden fastpay kullandığım için iade gelmedi heralde bu nasıl saçmalık anlamıyorum.
Bende de açıldı da cüzdan 0 gözüktü yeniledim attı geri.bende açıldı
Yapmasalardı kardeşim 10-15 tc ile bizenekardeşim lafın banaysa dediğim gibi bana giren çıkan olmaz benim önerdiğim arkadaşlar 10 tane 15 tane tc ile yaptılar bu durumu eyer benim önerim yüzünden gelmeseydi paraları bende başkalarından çektircektim yani kendi etrafında forumda öle algı yaratım kendi egonu yükseltme şimdi git o paranla hikayeli oyunlara para vermeye devam et hadi.
Giriş yapıyor ama cüzdanda hata veriyor senin açıldı mı?Banada bildirim geldi ama cüzdan 0 :d
aç dostum korsana destekden dolayıda ben sana açıyorum.SS aldım kampanyayı kötü niyetle kullandırtmışsın dava açıyorum.
Bu sadece akbil ödemeleri için geçerli gelir.fastpay kullandığım için iade gelmedi heralde bu nasıl saçmalık anlamıyorum.
Beni sen teşvik ettin para verme diyerekaç dostum korsana destekden dolayıda ben sana açıyorum.![]()
Evet cüzdan açıldı 0 TL yazıyor sonra bağlantı hatası diyor.Giriş yapıyor ama cüzdanda hata veriyor senin açıldı mı?
Sanırım şu an yoğunluk kaynaklı bence gelmiştir. Şimdiye kadar fastpayde sorun yaşamadım bu kampanyalardanEvet cüzdan açıldı 0 TL yazıyor sonra bağlantı hatası diyor.
ben o paranla git salla.... gibi hikayeli oyunlara para ver dedim devam et yani böle bi oyuna 200 100 tl ver ya çok mantıklı jdjdjdjdjdBu sadece akbil ödemeleri için geçerli gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beni sen teşvik ettin para verme diyerek![]()
Gelsinde hele bir banka kartıma geri atıyımSanırım şu an yoğunluk kaynaklı bence gelmiştir. Şimdiye kadar fastpayde sorun yaşamadım bu kampanyalardan