Mehmet Anıl
80+ Silver
deist knk o zorlama yaşına ver bosverHangi dine mensupsun?
deist knk o zorlama yaşına ver bosverHangi dine mensupsun?
Yok kalsın kardeşim ben çözdüm çözeceğimi sen arap mitine inanmaya devam et sen öyle mutlusun ben böyle hiç bana kuran falan atıp saygısızlık yapma
Sadece islam değil dinlerin çoğunda kendilerine inanmayanlara karşı bir tutum var bir ötekileştirme kışkırtma varİslam'ın amacı Müslüman olmayanları öldürmek öyle mi?
Hiçbirine mensup değilim agnostiğim.Hangi dine mensupsun?
Kötü bir olay varsa oda insanların islamı bilmeyip islamla yorum yapmasıdır.Ne? :d bu senin dinini savunma şeklimi. Kötü bir olayı daha kötü olayla bastırmak. Big brain
Müslümansan dediklerimi çürüt hem bir "kardeşini" daha iyi tarafa çekersin dimi? Dinin böyle öğütler veriyor.Kötü bir olay varsa oda insanların islamı bilmeyip islamla yorum yapmasıdır.
Senin hakkında yorum yapıyormuyuz . Çünkü seni bilmiyoruz . SEnde bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma , çünkü ağırlığın gidiyor.Hiçbirine mensup değilim agnostiğim.
Yaşım 14 en azından putlara laf atıp küpün.... neyse :d :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aradığım yorum![]()
deist misin ateist miYok kalsın kardeşim ben çözdüm çözeceğimi sen arap mitine inanmaya devam et sen öyle mutlusun ben böyle hiç bana kuran falan atıp saygısızlık yapma
Evet , çürütecek ne var söyle dinliyoruzMüslümansan dediklerimi çürüt hem bir "kardeşini" daha iyi tarafa çekersin dimi? Dinin böyle öğütler veriyor.