robin
80+ Silver
Owww dostum bana hemen bunun şaka veya ironi olduğunu söyleBu devlette sadece Türkler yaşamıyor neden resmi dil Türkçe?
Owww dostum bana hemen bunun şaka veya ironi olduğunu söyleBu devlette sadece Türkler yaşamıyor neden resmi dil Türkçe?
Ya sabahtan beri niye bunu sorup duruyorsun? Ne yapacaksın hangi dine mensup olduğu? Ateist falan çıkarsa "heee ok bu bozuk" falan diyip geçecek misin anlamadım gitti. Sana ne adamın dininden? Hayır bi de sorsak "Allah ile kul arasına başka kul giremez" diyorsunuz ama milletin her şeyine burun sokuyorsunuz bıktım vallahi billahi.Hangi dine mensupsun?
tamam sus o zamandin bilmeywn konusmasin aga o zaman
sen neden hala insanların dinini yok ateist misin yok deistmisin diye soruyorsun şanane onun dininden devletin din bilgisi ihtiyacını senmi karşılıyorsun.deist misin ateist mi
Dostum birazcık olsun ironi yapmıyorum emin olOwww dostum bana hemen bunun şaka veya ironi olduğunu söyle
son liman talebesiyim kardeşimtamam sus o zaman
Owww dostum bana hemen bunun şaka veya ironi olduğunu söyle
niye kardeşim o bilmedigi ayetler ile ilgili yorum yaparken bir sey diyomuyum sananesen neden hala insanların dinini yok ateist misin yok deistmisin diye soruyorsun şanane onun dininden devletin din bilgisi ihtiyacını senmi karşılıyorsun.
Söyle bakiyim nisa 34.Senin hakkında yorum yapıyormuyuz . Çünkü seni bilmiyoruz . SEnde bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma , çünkü ağırlığın gidiyor.
sanane kardeşim adamın ne olduğundan insan insana hangi dindensin diye sormamalı herkes tanrı olmuşdeist misin ateist mi
Kardeşim yeter gari osmanlıcılık yapıp durma en son osmanlının sonunda modaydı oOsmanlıda evleri tahta ,kilise cami gibi yerleri Taştan yaparlarmış ,Hayatta kalıcımısın ki taştan yapıyorsun diye Osmanlı yıkılmasaydı şuan en kültürlü medeniyetlerdik ,ama Atatürk Vatanımızı kurtardı buna da şükür keşke hiç yıkılmasaydı ama