Neler Yeni

Fatih'te Yapılan Şeriat Yürüyüşü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Beyler Emin olun Osmanlı Devleti yıkılmasaydı şuan laiklik ile yönetiyordu ,Sultan hata yapsa bile idam ediliyordu ama şuanki sarayımızdaki sultanlarımız hata yapınca konuyu degiştirmeye çalışıyor

Beren

80+ Gold
:) çünkü islamın amacını pek çözememişsinde ondan sordum . Tekrar okuman için Link bıraktım . ALLAH KABUL ETSİN.
Diyanet cidden kaliteli bir kaynak :d

robin

80+ Silver
Nisâ Suresi - 34 . Ayet
Erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusu hmmm
koruyucusu? Tamam
yöneticisi? :D?

Yine nisa 34
baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Hmmm 🤘

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Tevbe 5.ayeti oku
Haram aylar çıkınca, müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün, esir alın, kuşatın ve onları her geçit yerinde gözetleyin. Şayet tövbe ederler, namazlarını kılarlar ve zekâtlarını verirlerse artık onları serbest bırakın. Allah yargılayıcıdır, bağışlayıcıdır.

Şimdi ayet cımbızlama falan dersin git diğer ayetleride oku
sende bi bunu oku :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nisâ Suresi - 34 . Ayet
koruyucusu? Tamam

Yine nisa 34
baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Hmmm 🤘
https://www.cnnturk.com/video/turkiye/bosanmak-isteyen-kadina-siddet hmm ? islam öldürün diyor değilmi

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Adem
Şeriat dediğiniz şey iyi bir bo. pardon yönetim şekli olsa Atatürk laik cumhuriyeti değil şeriat ile kurardı Türkiye'yi ...........

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Nisâ Suresi - 34 . Ayet
koruyucusu? Tamam

Yine nisa 34
İslamı hayatına geçirmeyen insanların kadınlara yaptığını görüyorsun ve hala kurandan ayetmi getiriyorsun . güldürüyorsun valla ALEMSİN.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Tevbe 5.ayeti oku
Haram aylar çıkınca, müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün, esir alın, kuşatın ve onları her geçit yerinde gözetleyin. Şayet tövbe ederler, namazlarını kılarlar ve zekâtlarını verirlerse artık onları serbest bırakın. Allah yargılayıcıdır, bağışlayıcıdır.

Şimdi ayet cımbızlama falan dersin git diğer ayetleride oku
tevbe suresini oku ey taklidi insan

:) çünkü islamın amacını pek çözememişsinde ondan sordum . Tekrar okuman için Link bıraktım . ALLAH KABUL ETSİN.
Yok kalsın kardeşim ben çözdüm çözeceğimi sen arap mitine inanmaya devam et sen öyle mutlusun ben böyle hiç bana kuran falan atıp saygısızlık yapma

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
hafizım kardesim varmı sıkıntı su dinsizlerin kendilerini einstein sanmasi beni çildirtiyor kuranin cahil hükmüne koyduğu insanlar onlar
Kur'an okumakla dünyanın zekisi olmuyorsun.burda herkes istediği dini yaşar ve saygı göstermek ZORUNDASIN herkezin dini hürdür kendisine göre.

Mergen

80+ Bronze
Nisâ Suresi - 34 . Ayet
koruyucusu? Tamam

Yine nisa 34
Hangi dine mensupsun?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
pkk ile eşdeğer bir şey yani o da ülkeye karşı bunlar da rejiime karşı.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Kur'an okumakla dünyanın zekisi olmuyorsun.burda herkes istediği dini yaşar ve saygı göstermek ZORUNDASIN herkezin dini hürdür kendisine göre.
din bilmeywn konusmasin aga o zaman

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,335
Üyeler
168,612
Son üye
Kabasakal45