Neler Yeni

Faturasız Hatta Paket Yüklemezsek Ne Olur ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Olur olur paketi her ay yenilemene gerek yok zaten. Bakiyen varsa yenilenir. Yoksa yenilenmiyor.
Reis paket yokken bakiye de yokken arama internet falan yapılıp ücreti yansıtılıyormu yoksa hat kullanıma kapanıyorda bakiye paket yüklediğinde geri mi açılıyor ?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reis paket yokken bakiye de yokken arama internet falan yapılıp ücreti yansıtılıyormu yoksa hat kullanıma kapanıyorda bakiye paket yüklediğinde geri mi açılıyor ?
Paket ve bakiyen yoksa arama yapamazsın. Ama seni arayabilirler. 6 ay sonra kapandı diyelim o zaman iki taraflı da hat kapanıyor. Sen dediğin gibi şimdi paket yükle 5 ay sonra tekrar yükle. Kullanmadığın sürece böyle devam.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Paket ve bakiyen yoksa arama yapamazsın. Ama seni arayabilirler. 6 ay sonra kapandı diyelim o zaman iki taraflı da hat kapanıyor. Sen dediğin gibi şimdi paket yükle 5 ay sonra tekrar yükle. Kullanmadığın sürece böyle devam.
Reis bir arkadaşım Turkcell in faturasızında paketsizken arayıp internete girmiş kol gibi fatura gelmişti çocuğa.
Vodafone da o olmuyor galiba.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Reis bu türkcell hep böyle yapıyor benle kontratları bitmiş bu ayın 10 unda hattımı keseceklerine güncel fiyattan geçmişler.
210 TL ödediğim pakete şimdi kontrat bittiği için 540 güncel fatura.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kontörlü gibi bir şey değil, kontörlü zaten. İsmi değişik sadece.
Tamamdır kral 50 liraymış en az arada atarım yeter.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
Reis bu türkcell hep böyle yapıyor benle kontratları bitmiş bu ayın 10 unda hattımı keseceklerine güncel fiyattan geçmişler.
Paketi iptal ettirirsen kullandığın gün kadarını ödüyorsun, hepsini değil. 4-5 günlük ücretini ödersin yani. Hepsini alamazlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reis bir arkadaşım Turkcell in faturasızında paketsizken arayıp internete girmiş kol gibi fatura gelmişti çocuğa.
Vodafone da o olmuyor galiba.
Turkcellde de olmaması lazım. Bakiye yoksa herhangi bir şey yapamaz zaten. Kontör mantığı varsa kontörden yer. Yoksa giremez zaten.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Paketi iptal ettirirsen kullandığın gün kadarını ödüyorsun, hepsini değil. 4-5 günlük ücretini ödersin yani. Hepsini alamazlar.
Reis iptal için aradım adamları bana diyorlarki öyle bir şey yok kabaca kendin farklı operatöre geç diyorlar.
Hattını komple kapatmamız lazım öylede komple numaran da gider diyorlar saçma sapan işler.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
Reis iptal için aradım adamları bana diyorlarki öyle bir şey yok kabaca kendin farklı operatöre geç diyorlar.
Hattını komple kapatmamız lazım öylede komple numaran da gider diyorlar saçma sapan işler.
Şimdi uzun süredir Turkcell hat kullanmadım ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum yalan olmasın da öyle bir şey olmaması lazım çok saçma bir durum.
Ben TT kullanıyorum istediğim zaman faturalı/faturasız geçişi yapabiliyorum. Ne numara değişikliği ne hat kapatma ne operatör değişikliği gerekiyor. Biraz seni yemişler gibime geldi paranı almak için ama bilemedim.

Haaa ama şey, faturalı mı kullanıyorsun? Eğer öyleyse illa bi paketin olmak zorunda, belki o yüzden öyle bir şey yok demişlerdir. Ben faturalı tarifem bittiği zaman faturasıza geçiyordum. Yani ya taahhüt ile yeni paket alman lazım ya da faturasıza geçmen lazım ki o 540₺'yi ödeme.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Şimdi uzun süredir Turkcell hat kullanmadım ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum yalan olmasın da öyle bir şey olmaması lazım çok saçma bir durum.
Ben TT kullanıyorum istediğim zaman faturalı/faturasız geçişi yapabiliyorum. Ne numara değişikliği ne hat kapatma ne operatör değişikliği gerekiyor. Biraz seni yemişler gibime geldi paranı almak için ama bilemedim.

Haaa ama şey, faturalı mı kullanıyorsun? Eğer öyleyse illa bi paketin olmak zorunda, belki o yüzden öyle bir şey yok demişlerdir. Ben faturalı tarifem bittiği zaman faturasıza geçiyordum.
Artık ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum kral böyle bir saçmalık yok ben 240 TL ödediğim hizmete neden şimdi 540 TL üzerinden faydalanıyorum istemiyorum kesin çıkın benim hattımdan diyorum nasıl yapacağız onu diyorlar dalga geçer gibi yapamayız diyorlar boş boş konuşuyorlar işte kapatın diyince de kapatırsak komple numaranızda gider diyor

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır kral 50 liraymış en az arada atarım yeter.
Kardeş herkes bişiler yazmış ama ben senin sorduğun şeyi FATURASIZ yani KONTÜRLÜ olayını birarada net şekilde yazayım.
1- Aylık 15-20TL bir telsiz kullanım ücreti kesiliyor. Paket falan almana gerek yok boşa para bayılma yani kullanmayacaksan.
2- 6 ayda bir en düşük yükleme olan 200TL yükleyecen tek sefer, yoksa hattın kapanır. 3 ay sonunda ise arama yapamazsın ama arayabilirler seni.
3- Her ay para yüklemene gerek yok. Çaldırdığın anda karşı taraf açarsa ama sen ilk saliselerde kapatırsan para girmez bu arada.
4- Paketin olmadığı için bir yeri ararsan, sms atarsan veya internete girersen liraların kol gibi girer yani gider.
5- En güzeli evde, işte, okulda wifi ile whtsapp ile mesajlaşıp, konuşup nete girmendir.
Hayırlı olsun...

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Kardeş herkes bişiler yazmış ama ben senin sorduğun şeyi FATURASIZ yani KONTÜRLÜ olayını birarada net şekilde yazayım.
1- Aylık 15-20TL bir telsiz kullanım ücreti kesiliyor. Paket falan almana gerek yok boşa para bayılma yani kullanmayacaksan.
2- 6 ayda bir en düşük yükleme olan 200TL yükleyecen tek sefer, yoksa hattın kapanır. 3 ay sonunda ise arama yapamazsın ama arayabilirler seni.
3- Her ay para yüklemene gerek yok. Çaldırdığın anda karşı taraf açarsa ama sen ilk saliselerde kapatırsan para girmez bu arada.
4- Paketin olmadığı için bir yeri ararsan, sms atarsan veya internete girersen liraların kol gibi girer yani gider.
5- En güzeli evde, işte, okulda wifi ile whtsapp ile mesajlaşıp, konuşup nete girmendir.
Hayırlı olsun...
Reis 4. maddede içinde lira olmasa bile gider fiyata yansıtırmı çok sağol en iyi cevap olarak raporladım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Taha
Elime fazlalık vodafone hat çıktı boşa düştü.
Faturalıdan faturasıza geçirdim her ay fatura çıkmaması için.
Şimdi ben bunu kullanmak istemiyorum çünkü fazla paket yüklemesem bir şey olur mu yada kendi her ay tekrar eder mi? ?
wp için kullandığım bir hattım var içine 100 - 200 atıyorum 6 7 ay boyunca yetiyor, sonra tekrar para atmak gerekiyor tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,157
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom