Neler Yeni

Faturasız Hatta Paket Yüklemezsek Ne Olur ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
Artık ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum kral böyle bir saçmalık yok ben 240 TL ödediğim hizmete neden şimdi 540 TL üzerinden faydalanıyorum istemiyorum kesin çıkın benim hattımdan diyorum nasıl yapacağız onu diyorlar dalga geçer gibi yapamayız diyorlar boş boş konuşuyorlar işte kapatın diyince de kapatırsak komple numaranızda gider diyor
Hocam anladığım kadarıyla hattınız faturalı ve bir paket için aylık 240₺'ye 12 ya da 24 aylık bir taahhütünüz vardı ve ayın 10'unda bu süre bitti. O yüzden güncel faturanızda paketinizin taahhütsüz/indirimsiz fiyatı olan 540₺'yi gördünüz. Her ay 540₺ (zam gelmediği sürece) ödemek istemiyorsanız yeni bir taahhüt yapacaksınız ki indirimli kullanacaksınız ya da hattınızı faturasıza geçireceksiniz.

Yani Müşteri Hizmetleri size yanlış bir şey söylememiş burada eğer doğru anladıysam.

boldenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ahmet
6 ay yüklemedim kapandı gidip açtırdım 1.5 senedir yüklemiyorum bi sorun olmadı sadece 1 kere kapanıyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Hocam anladığım kadarıyla hattınız faturalı ve bir paket için aylık 240₺'ye 12 ya da 24 aylık bir taahhütünüz vardı ve ayın 10'unda bu süre bitti. O yüzden güncel faturanızda paketinizin taahhütsüz/indirimsiz fiyatı olan 540₺'yi gördünüz. Her ay 540₺ (zam gelmediği sürece) ödemek istemiyorsanız yeni bir taahhüt yapacaksınız ki indirimli kullanacaksınız ya da hattınızı faturasıza geçireceksiniz.

Yani Müşteri Hizmetleri size yanlış bir şey söylememiş burada eğer doğru anladıysam.
Aynen öyle oldu kral tam yazdığın gibi.
Ama benim hattımdan çıkmaları gerekiyor kesin abi niye bana güncel fiyatınızı yansıtıyorsunuz.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
Aynen öyle oldu kral tam yazdığın gibi.
Ama benim hattımdan çıkmaları gerekiyor kesin abi niye bana güncel fiyatınızı yansıtıyorsunuz.
Senin hattından nasıl çıksınlar hocam :D Ya kapattıracaksın hattını ya operatör değiştireceksin ya faturasıza geçeceksin ya da yeni taahhüt yapacaksın uygun paket bulup. Hattımdan çıkın diye bir olay yok. Dediklerimden birini yaparsan 540₺ ödemezsin.

Operatör değiştirsen bile aynı durum olacak, ya faturalıdan kendine uygun bir tarife bulacaksın ya da faturasız kullanacaksın.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Senin hattından nasıl çıksınlar hocam :D Ya kapattıracaksın hattını ya operatör değiştireceksin ya faturasıza geçeceksin ya da yeni taahhüt yapacaksın uygun paket bulup. Hattımdan çıkın diye bir olay yok. Dediklerimden birini yaparsan 540₺ ödemezsin.

Operatör değiştirsen bile aynı durum olacak, ya faturalıdan kendine uygun bir tarife bulacaksın ya da faturasız kullanacaksın.
Zorla güzellik mi olur hocam panelden kessinler işte :D
Şaka bir yana onuda faturasıza çekip bekleyeceğim öbür türlü girecek 540 lira :D
Biraz dakika atarım yeter güzel paket çıkana kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis şimdi ben bunu faturasıza çektiğimde içine dakika paket atmadan hiçbirşey yapamayacağım değilmi ?
Bana faturalıdaki gibi güncel fiyattan kafasına göre paket vermesin ?

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
Zorla güzellik mi olur hocam panelden kessinler işte :D
Şaka bir yana onuda faturasıza çekip bekleyeceğim öbür türlü girecek 540 lira :D
Biraz dakika atarım yeter güzel paket çıkana kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis şimdi ben bunu faturasıza çektiğimde içine dakika paket atmadan hiçbirşey yapamayacağım değilmi ?
Bana faturalıdaki gibi güncel fiyattan kafasına göre paket vermesin ?
Hesabında bakiye yüklü değilse ya da paketin yoksa evet bir şey yapamazsın. TT'de öyle en azından. Turkcell'de eksi bakiyeye düşme falan varsa bilemeyeceğim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Hesabında bakiye yüklü değilse ya da paketin yoksa evet bir şey yapamazsın. TT'de öyle en azından. Turkcell'de eksi bakiyeye düşme falan varsa bilemeyeceğim.
Arayıp soracağım hocam yarın bunların işi belli olmaz milleti ararım sorarım - ye falan düşer sonra uğraşamam cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,166
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom