Gurkanpiro
80+ Gold
hatırlattıgınız ıyı oldu kapanmadan bı tl atıyım
Reis kaç zamana bir TL atıyorsun ne kadar atıyorsun ?hatırlattıgınız ıyı oldu kapanmadan bı tl atıyım
Birde TL paket yokken arama internete girme falan yapabiliyormusun ?Reis kaç zamana bir TL atıyorsun ne kadar atıyorsun ?
6 ayda bır felan atıyordum babam atıyordu markette en dusuk paket atıyordu bımcell tabıkıReis kaç zamana bir TL atıyorsun ne kadar atıyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde TL paket yokken arama internete girme falan yapabiliyormusun ?
Hocam anladığım kadarıyla hattınız faturalı ve bir paket için aylık 240₺'ye 12 ya da 24 aylık bir taahhütünüz vardı ve ayın 10'unda bu süre bitti. O yüzden güncel faturanızda paketinizin taahhütsüz/indirimsiz fiyatı olan 540₺'yi gördünüz. Her ay 540₺ (zam gelmediği sürece) ödemek istemiyorsanız yeni bir taahhüt yapacaksınız ki indirimli kullanacaksınız ya da hattınızı faturasıza geçireceksiniz.Artık ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum kral böyle bir saçmalık yok ben 240 TL ödediğim hizmete neden şimdi 540 TL üzerinden faydalanıyorum istemiyorum kesin çıkın benim hattımdan diyorum nasıl yapacağız onu diyorlar dalga geçer gibi yapamayız diyorlar boş boş konuşuyorlar işte kapatın diyince de kapatırsak komple numaranızda gider diyor
tl varken yaparsın ama tl yokken bırı ararsa acarsınReis kaç zamana bir TL atıyorsun ne kadar atıyorsun ?
Birde TL paket yokken arama internete girme falan yapabiliyormusun ?
Aynen öyle oldu kral tam yazdığın gibi.Hocam anladığım kadarıyla hattınız faturalı ve bir paket için aylık 240₺'ye 12 ya da 24 aylık bir taahhütünüz vardı ve ayın 10'unda bu süre bitti. O yüzden güncel faturanızda paketinizin taahhütsüz/indirimsiz fiyatı olan 540₺'yi gördünüz. Her ay 540₺ (zam gelmediği sürece) ödemek istemiyorsanız yeni bir taahhüt yapacaksınız ki indirimli kullanacaksınız ya da hattınızı faturasıza geçireceksiniz.
Yani Müşteri Hizmetleri size yanlış bir şey söylememiş burada eğer doğru anladıysam.
Senin hattından nasıl çıksınlar hocam Ya kapattıracaksın hattını ya operatör değiştireceksin ya faturasıza geçeceksin ya da yeni taahhüt yapacaksın uygun paket bulup. Hattımdan çıkın diye bir olay yok. Dediklerimden birini yaparsan 540₺ ödemezsin.Aynen öyle oldu kral tam yazdığın gibi.
Ama benim hattımdan çıkmaları gerekiyor kesin abi niye bana güncel fiyatınızı yansıtıyorsunuz.
Zorla güzellik mi olur hocam panelden kessinler işteSenin hattından nasıl çıksınlar hocam Ya kapattıracaksın hattını ya operatör değiştireceksin ya faturasıza geçeceksin ya da yeni taahhüt yapacaksın uygun paket bulup. Hattımdan çıkın diye bir olay yok. Dediklerimden birini yaparsan 540₺ ödemezsin.
Operatör değiştirsen bile aynı durum olacak, ya faturalıdan kendine uygun bir tarife bulacaksın ya da faturasız kullanacaksın.
Reis şimdi ben bunu faturasıza çektiğimde içine dakika paket atmadan hiçbirşey yapamayacağım değilmi ?Senin hattından nasıl çıksınlar hocam Ya kapattıracaksın hattını ya operatör değiştireceksin ya faturasıza geçeceksin ya da yeni taahhüt yapacaksın uygun paket bulup. Hattımdan çıkın diye bir olay yok. Dediklerimden birini yaparsan 540₺ ödemezsin.
Operatör değiştirsen bile aynı durum olacak, ya faturalıdan kendine uygun bir tarife bulacaksın ya da faturasız kullanacaksın.
Hesabında bakiye yüklü değilse ya da paketin yoksa evet bir şey yapamazsın. TT'de öyle en azından. Turkcell'de eksi bakiyeye düşme falan varsa bilemeyeceğim.Zorla güzellik mi olur hocam panelden kessinler işte
Şaka bir yana onuda faturasıza çekip bekleyeceğim öbür türlü girecek 540 lira
Biraz dakika atarım yeter güzel paket çıkana kadar.
Reis şimdi ben bunu faturasıza çektiğimde içine dakika paket atmadan hiçbirşey yapamayacağım değilmi ?
Bana faturalıdaki gibi güncel fiyattan kafasına göre paket vermesin ?
Arayıp soracağım hocam yarın bunların işi belli olmaz milleti ararım sorarım - ye falan düşer sonra uğraşamam ciddenHesabında bakiye yüklü değilse ya da paketin yoksa evet bir şey yapamazsın. TT'de öyle en azından. Turkcell'de eksi bakiyeye düşme falan varsa bilemeyeceğim.