İncinmişsin dedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 597
Birincil monitör için ideal midir? Ne kalitede, 1 sene idare eder mi? Sonrasında 2. Monitör yapacağım.
İncelemesi olmadığı için yorum yapamıyoruz.Birincil monitör için ideal midir? Ne kalitede, 1 sene idare eder mi? Sonrasında 2. Monitör yapacağım.
Laptop için iyi midir
büyük ihtimal iyidir bu paralara ktc de fena değildiLaptop için iyi midir
Ona bende çok dikkat ettim ancak bir görselde fark ederseniz en yukarı çekilip atılmış. İki çizgi var orda anlaşılan o ki asansör var ve en yukarı çekerek görsel oluşturulmuş. Ürün bi gelsin yine bakar bilgi veririm unutmazsam.Tasarım acayip asansörün bağlandigi yer alt olması mesela ilk defa goruyorum hep monitorun arka ,ortasinda olur
Bende çok tereddütteyim bu ürün bir tutarsa fiyatı balon 1k yükseltirler kötü çıkarsada 3k çöpe gider.Çok arada kaldımkopun cashback derken 3.150 TL sipariş ettim.
Tahminimce çok iyi bör görüntü kalitesi vermiyecektir ancak ıps ve 165 hz + pivot 3.150 TL fiyata sıfır bir monitör için baya sıcak geldi bana ve sipariş ettim.
Umarım üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ona bende çok dikkat ettim ancak bir görselde fark ederseniz en yukarı çekilip atılmış. İki çizgi var orda anlaşılan o ki asansör var ve en yukarı çekerek görsel oluşturulmuş. Ürün bi gelsin yine bakar bilgi veririm unutmazsam.