🔥İndirim Fazeon X24F166P 24" 165Hz 5ms IPS Fhd HDMI + Dp PIvot Gaming Monitör 3399 tl

Ayak noktası dik konumda değişik geldi. Yan monitör için alınır.

İkinci ekran icin ideal. Fiyati iyiymiş.

@Abdullah Hacıgül Hocam ne diyorsun bunun da incelmesi gelir mi marka iddialıydı dediğine göre.

nasıl monitör ki ya riske değer mi ana monitör için

Tasarım acayip asansörün bağlandigi yer alt olması mesela ilk defa goruyorum hep monitorun arka ,ortasinda olur

kopun cashback derken 3.150 TL sipariş ettim.
Tahminimce çok iyi bör görüntü kalitesi vermiyecektir ancak ıps ve 165 hz + pivot 3.150 TL fiyata sıfır bir monitör için baya sıcak geldi bana ve sipariş ettim.

Umarım üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tasarım acayip asansörün bağlandigi yer alt olması mesela ilk defa goruyorum hep monitorun arka ,ortasinda olur
Ona bende çok dikkat ettim ancak bir görselde fark ederseniz en yukarı çekilip atılmış. İki çizgi var orda anlaşılan o ki asansör var ve en yukarı çekerek görsel oluşturulmuş. Ürün bi gelsin yine bakar bilgi veririm unutmazsam.

kopun cashback derken 3.150 TL sipariş ettim.
Tahminimce çok iyi bör görüntü kalitesi vermiyecektir ancak ıps ve 165 hz + pivot 3.150 TL fiyata sıfır bir monitör için baya sıcak geldi bana ve sipariş ettim.

Umarım üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ona bende çok dikkat ettim ancak bir görselde fark ederseniz en yukarı çekilip atılmış. İki çizgi var orda anlaşılan o ki asansör var ve en yukarı çekerek görsel oluşturulmuş. Ürün bi gelsin yine bakar bilgi veririm unutmazsam.
Bende çok tereddütteyim bu ürün bir tutarsa fiyatı balon 1k yükseltirler kötü çıkarsada 3k çöpe gider.Çok arada kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,426
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri