🔥İndirim Fazeon X24F200 200 Hz 3.770 TL / 27 İnç 4.559 TL

İsimbulamajim

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,715
Kupon ile daha uyguna gelebilir. 5.500 TL'e kadar en yüksek renk gamutu sunan monitör bu. Parlaklığı da iyi ve gecikme değerleri fena değil. Bütçe 500 TL artabilirse KTC H25T7 daha iyi olur. 27 inç versiyonu ise bu bütçede ki tek iyi 27 inç monitör.

Panel bilgileri için:

dün akşam bu paraya 300hz monitör vardı rampagenin direkt 6k dan başlıyor şuan 2 3 haftaya 7 9bin tl arası olacaktır almanızı tavsiye ederim beğenmezseniz 14 gün iade hakkı var cizmediğin kırmadığın sürece

dün akşam bu paraya 300hz monitör vardı rampagenin direkt 6k dan başlıyor şuan 2 3 haftaya 7 9bin tl arası olacaktır almanızı tavsiye ederim beğenmezseniz 14 gün iade hakkı var cizmediğin kırmadığın sürece
Bu paraya mı? 4.999 TL idi.

24 inç olan rekabetçi için yeterli mi orta seviye sistem kuruyorum hatta sistemleri biraz önce hazır sistemlere sordum hangisi iyi diye onlara uyar mı acaba bu 24inc fiyatı iyi marka nasıl?

500tl fark var arada :D 2tane döner parası
24 inç versiyonu ile arasında 1.300 TL fark var onla karşılaştırmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24 inç olan rekabetçi için yeterli mi orta seviye sistem kuruyorum hatta sistemleri biraz önce hazır sistemlere sordum hangisi iyi diye onlara uyar mı acaba bu 24inc fiyatı iyi marka nasıl?
Bütçenizin yazılı olduğu sistem + monitör önerisi konusu açıp beni etiketleyin.

Hazır sistemler kısmında başlık sizi etiketleyemedim

Rampage crimson 300hz mi yoksa bu fazeon mu?

Geri