🔥İndirim Fazeon X24F200 200 Hz IPS 3.699 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,409
DÖNDÜK100 kodu ile 3.699 TL. Renk gamutu yüksek, parlaklığı iyi ve gecikme değerleri fena olmayan monitör. Bu fiyata kaçırmayın.
Fazeon X24F200 23.8" 200Hz 0.5ms Fast IPS Fhd Hdmı*1+Dp*1 Rgb Gamıng Monitör
27 inç versiyonu da 4.478 TL oluyor:

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Ölü piksel garantili neredeyse bu ekranlar haberiniz ola
Bunu neye dayanarak söylediniz sadece marka ismine bakarak mı? Bu monitör de kullanılan panelin üreticisi BOE devasa bir üretici. Fazeon başka markalardan ürün alıp üzerine sadece kendi logosunu basan bir firma yüksek ihtimal kalite kontrolü de başka marka yapıyordur. Belki kalite kontrölü kötü olabilir ama ölü piksel çıkarsa satıcı Hepsiburada rahat rahat iade edebilirsiniz.

Ne kadar ekmek o kadar köfte misali ips olsada bile kaliteli olacağını düşünmüyorum bu tip markalarin uzun vadede patlama riski var gamebooster monitörleri gibi

Ne kadar ekmek o kadar köfte misali ips olsada bile kaliteli olacağını düşünmüyorum bu tip markalarin uzun vadede patlama riski var gamebooster monitörleri gibi
Ben böyle uzun mesajlar atıyorum ama siz cevap bile yazmadan marka algısı yapmaya devam edecekseniz eminim.

Monitörler de markaya bakılmaz. Önemli olan kullanılan panel. Bu monitör görüntü kalitesi olarak iyi performans sunmuş ana mesajda inceleme konusu var. Gamebooster vb. markaların, bazı monitörlerinin sonradan bozulmasının sebebi kullanılan panel. Bu monitörün panel üreticisi BOE devasa bir firma. Kaliteli dediğimiz MSI, Asus vb. markalar panel bile üretmiyor başka üreticilerden alıyorlar. Ucuz monitör işinde berbatlar mesela 4.700 TL'e satılan MSI G244F E2, çok daha ucuz olan konuda ki monitöre göre zayıf görüntü kalitesi sunmuş.

Ana monitör olarak kullanılır mı kardeşim için?

Burada monitor hakkında hiçbir fikri olmayan adamlar kesin hüküm çekiyor, yine de şaşırmıyorum bunlar gidip samsung g3 ü, asusun vasat renk gamutuna sahip modellerini vb. Monitörleri alıp öven tayfa.

Bu Renk gamutu yüksek, kontrastı gayet iyi bir monitör. Ufo testlerini yaptım, ghosting yok denecek kadar az. Elime ulaşan üründe ne ışık sizmasi ne de ölü piksel yok ki bu tamamen şans işi, kusurlu gelirse değişim yapılır. Kesinlikle bu fiyatta tavsiye ederim.

Ne alacaktıysam indirime giriyor 😂 bi SSD kalırdı. 200hz iyiymiş

Geri