Yapabilir. Bilimsel sebebi hakkında konuşmama gerek yok(beni alakadar etmiyor) ancak günde 2-3 bardaktan fazla kahve özellikle sert olanları. Zararlı olabilir. Kalbin için yani, o yüzden abartma.4 double kahve içtim kalbime sancı girdi sınavım olduğu için uyumadım bayadır kahve kalp ağrısı yapar mı sizce?
hızlı içtiysen olabilir arka arkaya 4 bardak su içsen gene aynısı olur4 double kahve içtim kalbime sancı girdi sınavım olduğu için uyumadım bayadır kahve kalp ağrısı yapar mı sizce?
Aynı şeyi yaşadım ve neye çalışacağımı bilemden çalışmaya başladım.2 3 yıldır şeker tüketmem benim 2 hafta uyumamam lazım hiç sınava çalışmadım 1 haftaya 10 sınavım var
Doğuştan kalp ritim bozukluğuna sahip bir insanım, kronik sorunlu ürünü iade edememiş ailem ama sorun yok.Dostum cidden dozunda bırakmalısın kalbine çok ciddi zarar verir.
Dostum çalış ama abartma. Bu yaptığın saçmalık hiç tekrar yapmazsan ve bir güne yığarsan bir anlamı yok. Zihinsel olarak da böyle. Tavsiyem düzenli çalış istersen çok çalışma, ama üzenli çalışmak lazım. @Bthnsvc işine yaradıysa yorumlarım “en iyi cevap” seçmen beni mutlu eder :d.2 3 yıldır şeker tüketmem benim 2 hafta uyumamam lazım hiç sınava çalışmadım 1 haftaya 10 sınavım var
galiba bugün akşam bi 2 3 saat uyusam iyi olur kafamı geç kulaklarıma vurdu ağrıAynı şeyi yaşadım ve neye çalışacağımı bilemden çalışmaya başladım.
Sonuç sınıfta kalma yolu görünüyor, harika değil mi?
Normal gündelik hayatında kahve yoksa bu yöntemi tavsiye etmiyorum kalbi geçtim aşırı baş ağrısı yapar çalışamazsın.
Kahveden dolayı olan baş ağrısı uyuyunca geçer ama kalkınca çok saf oluyorsu 2-3 saat ayılmaya falan çalışıyorsun. Yapmanı önermiyorum.galiba bugün akşam bi 2 3 saat uyusam iyi olur kafamı geç kulaklarıma vurdu ağrı
su içsem etkisi geçer mi kahveninhızlı içtiysen olabilir arka arkaya 4 bardak su içsen gene aynısı olur
benim beyin yanmış 4 bardak arka arkaya su içsemde zararlı gibisinden dedin herhaldesu içsem etkisi geçer mi kahvenin
devam şekilde içmeye başlar isen ritim bozukluğu kafa donmesi ve kan basıncını ve nabız atışını hızlandırır hergün içmeni asla tavsiye etmem4 double kahve içtim kalbime sancı girdi sınavım olduğu için uyumadım bayadır kahve kalp ağrısı yapar mı sizce?
devam şekilde içmeye başlar isen ritim bozukluğu kafa donmesi ve kan basıncını ve nabız atışını hızlandırır hergün içmeni asla tavsiye etmem
2-3 bardak içiyordum günde bugün biraz abartmışım birde ayıltsın diye fazladan kahve koyuyordum haklısınız teşekkür ederimBir anda o kadar yüklenme kendine.
Eğer çok içeceksen de hafif hafif. Mesela ilk 2 gün 1 bardak, 3-4.gun 2 bardak gibi. Biraz kendini alıştıra alıştıra.
Bir günde 4 bardak direkt içsen kalbi geçtim baş ve göz ağrısı da yapar.