Dozunu azalt bayağı. Bir de hiç uyumamazlık etme.2-3 bardak içiyordum günde bugün biraz abartmışım birde ayıltsın diye fazladan kahve koyuyordum haklısınız teşekkür ederim
1 haftada 1 içmenizi tavsiye ederim2-3 bardak içiyordum günde bugün biraz abartmışım birde ayıltsın diye fazladan kahve koyuyordum haklısınız teşekkür ederim
kahve aşığı değilimde sınav haftası mecburiyetten içiyorum bugün 13 30 da sınav oldum mesela 13 00 gibi uyuyakalmışım 5 dakika sonra uyandırdılar koştum bi kahve hemen :d su yerine kahve dolanıyor damarlarımda1 haftada 1 içmenizi tavsiye ederim![]()
aman hocam fazla yuklenmekahve aşığı değilimde sınav haftası mecburiyetten içiyorum bugün 13 30 da sınav oldum mesela 13 00 gibi uyuyakalmışım 5 dakika sonra uyandırdılar koştum bi kahve hemen :d su yerine kahve dolanıyor damarlarımdaYarın sabaha kadar içmeyi düşünmüyorum
evetsu içsem etkisi geçer mi kahvenin
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim beyin yanmış 4 bardak arka arkaya su içsemde zararlı gibisinden dedin herhalde
Dünyanın en sert kahvesi. Bizzat kullanıyorum spora gitmeden önce iyi pump yapıyoro ne bilmiyorum ama yarın denerim![]()
![]()
bende jacobs içiyorum ama pahalı yavBenim kafeine karşı aşırı duyarlılığım var. Bir Jacobs kahve içiyorum 1 tatlı kaşığı, kalbim hemen hızlanıyor. Rahatsız ediyor baya. Ama içmesem de ders çalışamıyorum. Nescafe içince çarpıntı olmuyor. Demek ki Nescafe gerçek kahve değil.![]()
Ama güzel yaw. Ama kalbim çok rahatsız edici oluyor.bende jacobs içiyorum ama pahalı yav