Fazla kahve kalp ağrısı yapar mı?

Bthnsvc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
727
4 double kahve içtim kalbime sancı girdi sınavım olduğu için uyumadım bayadır kahve kalp ağrısı yapar mı sizce?

1 haftada 1 içmenizi tavsiye ederim :)
kahve aşığı değilimde sınav haftası mecburiyetten içiyorum bugün 13 30 da sınav oldum mesela 13 00 gibi uyuyakalmışım 5 dakika sonra uyandırdılar koştum bi kahve hemen :d su yerine kahve dolanıyor damarlarımda😅😂 Yarın sabaha kadar içmeyi düşünmüyorum

kahve aşığı değilimde sınav haftası mecburiyetten içiyorum bugün 13 30 da sınav oldum mesela 13 00 gibi uyuyakalmışım 5 dakika sonra uyandırdılar koştum bi kahve hemen :d su yerine kahve dolanıyor damarlarımda😅😂 Yarın sabaha kadar içmeyi düşünmüyorum
aman hocam fazla yuklenme :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Taft kahve al daha güzel çarpıntı yapar😂 kafein oranı baya yüksek

su içsem etkisi geçer mi kahvenin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim beyin yanmış 4 bardak arka arkaya su içsemde zararlı gibisinden dedin herhalde
evet :D

Dünyanın en sert kahvesi. Bizzat kullanıyorum spora gitmeden önce iyi pump yapıyor 😂
sabah uyanır uyanmaz yarım litre limonlu su yeşil çay ve türk kahvesi içerdim sonra koşuya

Benim kafeine karşı aşırı duyarlılığım var. Bir Jacobs kahve içiyorum 1 tatlı kaşığı, kalbim hemen hızlanıyor. Rahatsız ediyor baya. Ama içmesem de ders çalışamıyorum. Nescafe içince çarpıntı olmuyor. Demek ki Nescafe gerçek kahve değil. 😁

Fazla kahve kalp ritmini bozuyor​

Kahvenin bazı özellikleri bakımından sağlığa yararlı olduğunu ancak fazla miktarda tüketilen kahvenin kalp ritmini bozduğunu belirten Dr. İsmail Erdoğu,,​

[en iyi cevap seçe bilirsin]

Benim kafeine karşı aşırı duyarlılığım var. Bir Jacobs kahve içiyorum 1 tatlı kaşığı, kalbim hemen hızlanıyor. Rahatsız ediyor baya. Ama içmesem de ders çalışamıyorum. Nescafe içince çarpıntı olmuyor. Demek ki Nescafe gerçek kahve değil. 😁
bende jacobs içiyorum ama pahalı yav

Geri