Pahalıdır yakanka içme o zaman sensana karamel white çaklıt moka alalım (çok severim)
Pahalıdır ya
Starbucksça diyr bir dil var. Dkdlrkfkeşşe
Şaka maka Starbucksta ben bi kahveye 20 lira vermem ya. Ben versem Allah affetmez. İçim acır.
sürekli verilmezde ayda 1 2 ayda 1 falan veriyorum bi de antalyada bi kahveci var ışıklarda adını asla öğrenemediğim powerbrown diye bi kahvesi var öffPahalıdır ya
Starbucksça diyr bir dil var. Dkdlrkfkeşşe
Şaka maka Starbucksta ben bi kahveye 20 lira vermem ya. Ben versem Allah affetmez. İçim acır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Hindistan cevizi yağı ile french presste kahve yapıyorum bendesabah uyanır uyanmaz yarım litre limonlu su yeşil çay ve türk kahvesi içerdim sonra koşuya
hindistan cevizi yağıyla yumurta yaptın mı hiçHindistan cevizi yağı ile french presste kahve yapıyorum bende![]()
Kafein oranına göre değişir4 double kahve içtim kalbime sancı girdi sınavım olduğu için uyumadım bayadır kahve kalp ağrısı yapar mı sizce?
İç kankam iç bakalım o vücut ne kadar kafein kaldıracakDude günde 6-7 bardak içiyorum bir sorunum yok, yaşıyorum sadece 2-3 günde bir uyuyorum.
agalar şimdiden f o değilde şaka maka kendine iyi bak bu kadar kasma zarar verme kendine önce sağlık4 double 8 bardak gibi düşün işte ben bayadır işte çalışıyodum eve yeni kapandım uykusuzluğa bünye dayanmadı herhalde :d