RONALDINHO
80+ Silver
Pepsi boykot yalnız. seni kınıyorum.
Bir torba şeker içmişsin gibi bir şey olmuş Şaka bir yana ciddi oranda düşür onu. En en maximum 500 ml iç. Her gün 2.5 litre içersen ileride diyabet olursun işte o zaman vay haline. İnan bana diyabet olmak istemezsin. Hayatını ciddi oranda kısıtlıyor.2.5l pepsi içtim bugün bir zararı var mı varsa ne olabilir ?
Hormon eksikliği teşhisi için nerey basvurmalıyım hocamDün 2 menü gömdüm burger kingden ikisinide megaya büyüttüm en az 2 litre kola +2 mega patates ve 2 burger yedim hormon eksikliğim olduğundan kiloda almıyom ve hala yaşadığıma göre sana bişe olmaz
Sürekli Tüketimi Karaciğer yağlanması gibi durumlara sebep olabilir.2.5l pepsi içtim bugün bir zararı var mı varsa ne olabilir ?
endokrin bölümünden randevu al 1yıl izlerler seni sonra 1 ıgf-9 testi negatifse bam 1,75 olana kadar kasaya 9mm vuracanHormon eksikliği teşhisi için nerey basvurmalıyım hocam
dkafwfaşfaafendokrin bölümünden randevu al 1yıl izlerler seni sonra 1 ıgf-9 testi negatifse bam 1,75 olana kadar kasaya 9mm vuracan
yoo cocacolayı sevmiyorumNiye özellikle pepsi markasını belirttin sponsorluğun falan mı var
cidden bu arada kasasya değil ama 9mm iğne vuruyom omuz ve bacaklaradkafwfaşfaaf
Mesaj otomatik birleştirildi:
yoo cocacolayı sevmiyorum
2,5 litre pepsi de içsen coca cola da içsen zararı fark etmez yani özellikle belirtmene dedim bendkafwfaşfaaf
Mesaj otomatik birleştirildi:
yoo cocacolayı sevmiyorum