Fazla Pepsi Tüketimi Hakkında Danışacağım.

Niye özellikle pepsi markasını belirttin sponsorluğun falan mı var :D

2.5l pepsi içtim bugün bir zararı var mı varsa ne olabilir ?
Bir torba şeker içmişsin gibi bir şey olmuş :D Şaka bir yana ciddi oranda düşür onu. En en maximum 500 ml iç. Her gün 2.5 litre içersen ileride diyabet olursun işte o zaman vay haline. İnan bana diyabet olmak istemezsin. Hayatını ciddi oranda kısıtlıyor.

Dün 2 menü gömdüm burger kingden ikisinide megaya büyüttüm en az 2 litre kola +2 mega patates ve 2 burger yedim hormon eksikliğim olduğundan kiloda almıyom ve hala yaşadığıma göre sana bişe olmaz
Hormon eksikliği teşhisi için nerey basvurmalıyım hocam

2.5l pepsi içtim bugün bir zararı var mı varsa ne olabilir ?
Sürekli Tüketimi Karaciğer yağlanması gibi durumlara sebep olabilir.

Kısa dönemli olarak Insülin seviyenizi uçurur, Buda uyku haline sebep verebilir.

Forum Doktorumuz belki daha detaylı acıklama yapar.

@DOGANALPASLAN

İleri yaşlarda doğacak sorunların ;
Dişlerin çürüyecek. 30 larına gelmeden diş ağrısı yüzünden hayatın zindan olucak. Daha ileriki yaşlarda dişlerçn döküleceği için takma dişlerle doğru düzgün birşeyi çiğneyemeyeceksin.
Şeker hastası olursun yediğin hiç bir şey tat vermez ki zaten sürekli perhiz yapmak zorunda kalırsın bol bol ot yersin hemde haşlanmış.
Aniden kilo alabilirsin sakın bugününe güvenip ben kilo almam deme dombili oluverirsin.
Daha bir sürü hastalık karaciğer yağlanması , damar tıkanıklığı vs...
Tabi bunlar kesin olacak diye bir şey yok şanslısındır hiç biri olmaz ama bu alınacak bir risk değil insan kendi hayatıyla kumar oynamamalı. Yol yakınken azaltabildiğin kadar azalt hatta hayatından çıkarabilirsen çıkar.

Kilo yapar bişey olmaz. Ama bu şekilde sık içersen o zaman zararı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri