Sanırım güncellemeyi beklemek zorundayız çünkü en berbat ayarları bile uygulasam ekran piksel piksel bile olsa yinede donma sorunu düzelmiyordu o yüzden mecburen beklemek zorundayız yeni güncellemeyi. Müşterilerini zerre düşünmeyen bir firma malesef EA.Beyler Oyun içerisinde sıklıkla 4-5 saniye takılı kalıyorum o sırada oyun akıyor tabi nasıl çözebilirim yaşayıp çözen oldu mu ?
Lanet olsun valla ya para veriyoruz fln ağız tadıyla oyun oynayamıyoruz inanılmaz çözülmüyor soktumun sorunuSanırım güncellemeyi beklemek zorundayız çünkü en berbat ayarları bile uygulasam ekran piksel piksel bile olsa yinede donma sorunu düzelmiyordu o yüzden mecburen beklemek zorundayız yeni güncellemeyi. Müşterilerini zerre düşünmeyen bir firma malesef EA.
Hergün farklı bir şey deniyorum yok yani yok olmuyor oynayamıyoruz adam akıllı inşallah güncelleme gelir erkenden bu AMD sistemlerde daha çok oluyor EA'nın AMD ile bir sorunu var **Aynı sorunu güncellemeden sonra bende yaşamaya başladım. EA ile canlı destek üzerinden iletişime geçtim şöyle bir şey yazdılar;
Bu sorun dün diğer PC hayranları tarafından güncellendikten kısa bir süre sonra bildirildi, stüdyo zaten araştırıyor ve mümkün olan en kısa sürede düzeltmek için üzerinde çalışıyor, sabır ve anlayışınız için teşekkür ederim , Oyuna atlamak ve hemen eğlenmek istediğinizi biliyorum, ve keşke başka bir seçeneğim olsaydı ama stüdyo zaten üzerinde çalışıyor. Bugün size yardımcı olabileceğim başka bir şey var mı?
Hiç sorma bende rx570 kullanıyorum güncelleme öncesi oyun akıyordu şimdi normal santra modunda bile 2-3 saniye oyun donup bir anda hızlanıyor. Format attım, termal macunları yeniledim, bir sürü ayar denedim yine düzelmedi. Tamamen EA kaynaklı bir sorun. Diğer forumlarda ve steam topluluk sayfasında da çok fazla kişi bu sorunları yaşıyor. Mecburen güncellemeyi bekleyeceğiz.Hergün farklı bir şey deniyorum yok yani yok olmuyor oynayamıyoruz adam akıllı inşallah güncelleme gelir erkenden bu AMD sistemlerde daha çok oluyor EA'nın AMD ile bir sorunu var **
fark etmiyor bende INTEL ve GTX 1080 var aynı sorun devam ediyor low ayarlarda oynuyorum format attım win 11 , win 10 farklı versiyon driver kurdum olmuyor bugünde düzelmemiş EN A...L oyuncuya bile yeniliyorum bu yüzdenHergün farklı bir şey deniyorum yok yani yok olmuyor oynayamıyoruz adam akıllı inşallah güncelleme gelir erkenden bu AMD sistemlerde daha çok oluyor EA'nın AMD ile bir sorunu var **