kayn999
80+
Başlıkta gördüğünüz gibi,girdim oyuna açtım kariyer modunu çektim gs yi. Girdim ilk maça oyuncuları yönetiyorum paslaşıyorum falan zaten bir garip geldi ilk baş pasların gidişidir vs. topu bi kaybettim bidaha geri alamadım. Savunma mantığı tamamen değişmiş ve aşşırı saçma olmuş. Oyuncuları koşturmaya çalışıyorum,oyuncular koşmuyor bildiğin yürüyorlar. Zaten pesi tercih eden biri olarak çokta alışık olmadığım fifayı oynamaya çalışıyorum bide üstüne oyuncuların saçma haraketlreini çekmek zorunda kalıyorum. Zaten fc serisinde oyuncuların haraketleri hiçbirzaman efootball kadar gerçekçi olmadı ama adamlar artık çığır açmış. Oyuncu şut çekerken vuruş hissayatı "0". Zaten yeterince saçma trivale golleri vardı onu düzeltmişler denedim kendim ama çalımları hala düzeltememişler. Rastegele çalım atsan adam senden topu alamıyor be. Zaten normalde de defans mantığı çok kötü, bu adam nasıl alıcak benden topu veya ben nasıl alıcam. Bilmiyorum bana mı kötü geliyor ama fc 24,23,22 yi de oynamış biri olarak aralrında en berbatını 25 olarak seçtim. artık tier list yapıyorum bakalım daha ne kadar kötüsü gelicek diye. Verdiğim para boşuna gitti şimdi EA yapacağın işi...