Neler Yeni

Fc 25 key ile almak uygun mu

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Kadir
Arkadaşlar FC 25 almayı düşünüyorum ama bana hala pahalı geliyor şu an 1000 TL araştırdıklarıma göre şu an Key olupta ucuz olan yok ama steam hesabı falan 500e denk getirebiliyoruz bunları alanlar var mı bilgisi olan var mı sizce mantıklı mı kullanımı falan rahat mı oluyor merak ediyorum. ona göre alacağım alacağım yerin linkini de paylaşırım

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Arkadaşlar FC 25 almayı düşünüyorum ama bana hala pahalı geliyor şu an 1000 TL araştırdıklarıma göre şu an Key olupta ucuz olan yok ama steam hesabı falan 500e denk getirebiliyoruz bunları alanlar var mı bilgisi olan var mı sizce mantıklı mı kullanımı falan rahat mı oluyor merak ediyorum. ona göre alacağım alacağım yerin linkini de paylaşırım
Hocam 1 aya kalmaz 500 600 görür zaten

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl görecek hocam ilk kez duyuyorum

Yani %60 dan fazla indirime bu yıl sonu hariç nasıl görebilir ki

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Nasıl görecek hocam ilk kez duyuyorum

Yani %60 dan fazla indirime bu yıl sonu hariç nasıl görebilir ki
Hocam bu dönemde 975 görmüş ürün tüm oyunları benzer politikada ilerliyor ben 20/25 ocağa kalmaz 600 civarı görür diyorum

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
murat
genelde Ukrayna hesabı alıp satıyorlar online tarafta ban olabiliyor sadece offline oynayacaksan paylaşımlı hesap al 300 liraya yoksa direkt ea app üzerinden al

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Berk
hocam 500₺ para vericeksin ve hesap sana bile ait değil. neye ne için para vericen. ultimate kadrosu dizicen belki tonla pars yatırıcan 1-2 ay sonra satan adam hesabı geri alcak gerek var mı

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Kadir
genelde Ukrayna hesabı alıp satıyorlar online tarafta ban olabiliyor sadece offline oynayacaksan paylaşımlı hesap al 300 liraya yoksa direkt ea app üzerinden al
sadece offline oynucam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 500₺ para vericeksin ve hesap sana bile ait değil. neye ne için para vericen. ultimate kadrosu dizicen belki tonla pars yatırıcan 1-2 ay sonra satan adam hesabı geri alcak gerek var mı
yok sadece offline oynucam ve hesabı aldıktan sonra mailini falan değiştiricem

Hocam bu dönemde 975 görmüş ürün tüm oyunları benzer politikada ilerliyor ben 20/25 ocağa kalmaz 600 civarı görür diyorum
bundan emin olsam beklerdim

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
murat
sadece offline oynucam

yok sadece offline oynucam ve hesabı aldıktan sonra mailini falan değiştiricem

bundan emin olsam beklerdim
hesabı geri alabiliyorlar maalesef ilk alışveriş yapılan kartın numarasını girince direkt alabiliyorlar o yüzden ya offline hesap al ya da kendi hesabına al

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Kadir
hesabı geri alabiliyorlar maalesef ilk alışveriş yapılan kartın numarasını girince direkt alabiliyorlar o yüzden ya offline hesap al ya da kendi hesabına al
offline hesap nasıl oluyor key olarak mı diyon onu ilk kez duydum nasıl aratırız

arkadaşın indirim olayına ne diyorsunuz gerçekleşir mi

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
murat
offline hesap nasıl oluyor key olarak mı diyon onu ilk kez duydum nasıl aratırız

arkadaşın indirim olayına ne diyorsunuz gerçekleşir mi
indirim tahminimce olmaz yaza kadar yüzde 60la devam eder Nisan mayıs gibi ea playe girer. offline hesap da şöyle birisi alıyor indirimden 10-15 kişiye satıp kar ediyor herkes offline oynuyor internette mevcut yazarsan çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,429
Üyeler
162,989
Son üye
Hodoro
Top Bottom