Fc 26 da tdyi sildim transfer pazarı kapalı ACİL YARDİM

sexpir

80+
Reaksiyon skoru
18
fc 26 tdyi sildim transfer pazarıda kapalı nasıl alcam td allah icin yardım

fc 26 tdyi sildim transfer pazarıda kapalı nasıl alcam td allah icin yardım
Valla bende muzdaribim bu konudan 2 gün önce başladım oyuna ilk kez oynuyom FIFA teansfer pazarı görevini yaptim açılsın diye barella çıkardım saticaktim fiyatı düşmeden dediği şey şu transfer sınırına ulaştın 2 gün banlisin halbuki daha yeni açtım özelliği nsjdkd

Valla bende muzdaribim bu konudan 2 gün önce başladım oyuna ilk kez oynuyom FIFA teansfer pazarı görevini yaptim açılsın diye barella çıkardım saticaktim fiyatı düşmeden dediği şey şu transfer sınırına ulaştın 2 gün banlisin halbuki daha yeni açtım özelliği nsjdkd
Seninki gene iyi td olmadıgı icin maca giremiyorum td de alamıyorum transfer pazarı acık olmadıgı ıcın :D

Seninki gene iyi td olmadıgı icin maca giremiyorum td de alamıyorum transfer pazarı acık olmadıgı ıcın :D
😃 Ne zaman açılıyor Transfer pazarı valla sıkıntı olmuş biraz neden Td yi sattiniz ki hocam

deniyodum kanka ya :D
Valla bana hep satılamaz paket veriyor rivals denedim gecikme var ben kasayı wifiye ethernetsiz bağlıyorum evde kablo görüntüsü istemedikleri için gecikme biraz fazla oluyor oynayamiyom genelde paketler ordan kasılıyor galiba
1 tane satılabilir açtım ondanda barella çıktı işte

momentstan yıldız kas onunla paket al kesin hoca çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sbc yapıp ordan da alabilirsin

momentstan yıldız kas onunla paket al kesin hoca çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sbc yapıp ordan da alabilirsin
momentas ney haci nasıl kasabılırım sbc ne .d onu nasıl yapacam

Son düzenleme:
Geri