Valla bende muzdaribim bu konudan 2 gün önce başladım oyuna ilk kez oynuyom FIFA teansfer pazarı görevini yaptim açılsın diye barella çıkardım saticaktim fiyatı düşmeden dediği şey şu transfer sınırına ulaştın 2 gün banlisin halbuki daha yeni açtım özelliği nsjdkdfc 26 tdyi sildim transfer pazarıda kapalı nasıl alcam td allah icin yardım
Seninki gene iyi td olmadıgı icin maca giremiyorum td de alamıyorum transfer pazarı acık olmadıgı ıcınValla bende muzdaribim bu konudan 2 gün önce başladım oyuna ilk kez oynuyom FIFA teansfer pazarı görevini yaptim açılsın diye barella çıkardım saticaktim fiyatı düşmeden dediği şey şu transfer sınırına ulaştın 2 gün banlisin halbuki daha yeni açtım özelliği nsjdkd
Seninki gene iyi td olmadıgı icin maca giremiyorum td de alamıyorum transfer pazarı acık olmadıgı ıcın![]()
Valla bana hep satılamaz paket veriyor rivals denedim gecikme var ben kasayı wifiye ethernetsiz bağlıyorum evde kablo görüntüsü istemedikleri için gecikme biraz fazla oluyor oynayamiyom genelde paketler ordan kasılıyor galibadeniyodum kanka ya![]()