Neler Yeni

Yardım FC24 de format sonrası GRİ ekranda kalıyorum garip garip renkler çıkıyor.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Oyunu silip yükledim, EA Antihile güncelledim olmadı, EA App silip yükledim olmadı, Profil sildim oyun açıldı Euro 2024 e girmek isterken yine gitti ben artık 3 günde 3 kere format atmaktan daraldım arkadaşlar, arada 1 saniyeliğine oyun düzelip yine farklı renklere falan bürünüyor sanki 1920x1080 çözünürlük olduda 5x5 falan pikseller büyümüş gibi.

Ekran şu;

Ekran Alıntısı.PNG

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Oyunu silip yükledim, EA Antihile güncelledim olmadı, EA App silip yükledim olmadı, Profil sildim oyun açıldı Euro 2024 e girmek isterken yine gitti ben artık 3 günde 3 kere format atmaktan daraldım arkadaşlar, arada 1 saniyeliğine oyun düzelip yine farklı renklere falan bürünüyor sanki 1920x1080 çözünürlük olduda 5x5 falan pikseller büyümüş gibi.

Ekran şu;

Alıntıyı görüntüle
Hocam belgelerden fc24'ün klasörüne girip settings klasörünü siler misiniz ben öyle düzeltmiştim.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam belgelerden fc24'ün klasörüne girip settings klasörünü siler misiniz ben öyle düzeltmiştim.
hocam olmadı, ya tam maç başlarken yada oyun yeni açılırken siyah bi ekranda sistemi kapatıp o ekranda bırakıyor reset bile atmıyor kendim atıyorum her türlü şeyi denedim kendimi kesicem az kaldı sinirden, gpu sürücüsünü temiz kurulum ile kurdum xmp kapalı vs bu niye böyle yapıyor kafa atıcam ekrana 3 gündür sınıra dayandım ya alt tarafı temiz kurulum format atmam gerekti w10 pro

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
hocam olmadı, ya tam maç başlarken yada oyun yeni açılırken siyah bi ekranda sistemi kapatıp o ekranda bırakıyor reset bile atmıyor kendim atıyorum her türlü şeyi denedim kendimi kesicem az kaldı sinirden, gpu sürücüsünü temiz kurulum ile kurdum xmp kapalı vs bu niye böyle yapıyor kafa atıcam ekrana 3 gündür sınıra dayandım ya alt tarafı temiz kurulum format atmam gerekti w10 pro
Ben böyle düzeltmiştim, keşke işinize yarasaydı. Umarım çözebilirsiniz.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben böyle düzeltmiştim, keşke işinize yarasaydı. Umarım çözebilirsiniz.
Hocam bugün zar zor hallettim mavi ekran kodu Whea bisey biseydi arattım vs. cözüm olarak şunları yaptım

M2 ssd sok tak
Ram sok tak
Toz temizligi
PSU TEMIZLIGI (BENCE BU YUZDEN)
Windows bellek tanilama
Cmd yönetici acip chkdsk C:/f komutunu yazmak
Biosdan cpu boost kapatmak

İleride yasarsaniz her hangi bir oyunda net cözüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,216
Üyeler
167,080
Son üye
karakoyuna
Top Bottom