Öneri FC26 Alınır mı? 1480TL

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,581

Online oynamam büyük ihtimal. lig falan yaparım. birde fifa hiç bilmiyorum PESciyim. Birde gelecek sene güncelleme gelmediği için manuel olarak youtube dan vs. pese yaptığım gibi transfer yaması yapılır mı. ? Alınır mı alınmaz mı?

Ekran Alıntısı.webp

Online oynamam büyük ihtimal. lig falan yaparım. birde fifa hiç bilmiyorum PESciyim. Birde gelecek sene güncelleme gelmediği için manuel olarak youtube dan vs. pese yaptığım gibi transfer yaması yapılır mı. ? Alınır mı alınmaz mı?

Alıntıyı görüntüle
alınmaz

Alınır neden alınmasın ama alışma sürecin olur eğer seviyorsan al ama ut değil de sadece kariyer kasacaksan ve elinde fc24-25 varsa alma onlardan devam et yoksa al

Alıntıyı görüntüle
Online oynamıcaksan sadece kariyer için düşünüyorsan alma bence

Epic games %50 indirim yaparsa 1300tl olur + %20 iadesi var. (Paycell 200tl de var) 840tl ye geliyor. (Ukrayna fiyatıyla aynı)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bende fc 25 var ve cok uzun bir süre fifa olmayı düşünmüyorum. Yaptığım tek şey arada girip kariyer oynamak.

Epic games %50 indirim yaparsa 1300tl olur + %20 iadesi var. (Paycell 200tl de var) 840tl ye geliyor. (Ukrayna fiyatıyla aynı)
epic şu anda indirim döneminde ekstra bir şey olmazsa sonraki indirim yılbaşında

bende alıp almama konusunda çok kararsızım ya fc24 var kariyer mod oynuyorum sadece arkadaşlar bunun kadroları güncelleme şansımız var mı? yoksa indirimde 26 alıp geçsem mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,085
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri